Smiley, mii de dolari pe lună din Youtube. Ar putea renunţa oricând la rolul de prezentator Românii au talent

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
21/02/2020, 12:58
Smiley, mii de dolari pe lună din Youtube. Ar putea renunţa oricând la rolul de prezentator Românii au talent
Smiley câştigă mii de dolari pe lună din Youtube. Sursa foto: Hepta

Smiley face bani frumoşi pe internet. În ultimele 30 de zile cântăreţul a câştigat nu mai puţin de 7.600 de dolari. Reiese că, în ultima lună Siley a încasat, în medie, datorită vizionărilor videoclipurilor sale de pe Youtube 245 de dolari pe zi.

Smiley câştigă mii de dolari pe lună din Youtube

Smiley câştigă bani frumoşi din Youtube. În ultimele 30 de zile cântăreţul a câştigat nu mai puţin de 7.600 de dolari americani. Astfel reiese că, în ultima lună, în medie, Smiley a încasat datorită vizionărilor videoclipurilor sale 245 de dolari pe zi.

Cele mai bune zile ale lui Smiley, când vine vorba de bani făcuţi pe internet, au fost pe data de 2 şi 15 februarie. Cântăreţul a încasat în cele două zile 321 de doilari, respectiv 302 dolari din vizionările melodiilor sale pe Youtube.

Cât a câştigat Smiley în cea mai proastă zi din Youtube

Cea mai proastă zi în care Smiley a câştigat cei mai puţini bani din vizualizările de pe Youtube a fost ziua de 17 februarie. Smiley a câştigat doar 216 dolari. Aceasta nu este singura sursă de venit, Smiley mai are multe surse din care câştigă bani astfel încât îşi permite orice.

În ianuarie, Smiley a fost într-o vacanţă exotică cu Gina Pistol, iubita lui, cu mama şi tatăl lui, precum şi cu fratele maimic. Toţi au fost în Thailanda.

În timpul vacanţei, părinţii lui Smiley au făcut o sumă de ani de când sunt împreună, motiv de mare pertecere în familie. Smiley şi-a recunoscut într-un final relaţia de dragoste pe care o are cu Gina Pistol.

„Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt.

Câteodată mai fac eu ceva. Mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant”, dezvăluia Smiley cu ceva timp în urmă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×