Smiley a recunoscut relația cu Gina Pistol: „Eu nu ascund că suntem împreună”

Dan Suta   
în Stiri mondene
25/09/2019, 17:01
Smiley a recunoscut relația cu Gina Pistol: „Eu nu ascund că suntem împreună”
Smiley a vorbit pentru revista Unica despre relația cu Gina Pistol. Sursa foto: revista Unica

Smiley a recunoscut, în sfârșit, după ani de speculații, relația cu Gina Pistol. Cântărețul a spus că nu a ascuns niciodată asta, dar a preferat să nu facă declarații pentru a o proteja pe prezentatoarea de la Antenă. Juratul de la Vocea României a declarat că el și Gina se tatonau de mai mulți ani și că, până la urmă, s-au cuplat.

Smiley și Gina Pistol, relație confirmată de cântăreț

Smiley și Gina s-au ferit să recunoască relația, chiar dacă presa mondenă a scris tone de articole despre cei doi, ba chiar fotoreporterii anumitor publicații i-au și surprins de câteva ori împreună. Smiley a dezvăluit motivele pentru care s-a ferit până acum să vorbească deschis despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de fosta vedetă Playboy.

„Eu și Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult (râde). Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat Smiley pentru revista Unica.

smiley gina pistol
Smiley și Gina Pistol, surprinși împreună.Despre relația dintre cei doi s-a speculat de câțiva ani încoace, iar paparazzii i-au surprins de multe ori împreună atât la evenimente mondene cât și la ocazii private.  Sursa foto: revista Unica

Smiley lucrează la PRO TV, Gina Pistol la Antena 1

Smiley va fi unul dintre protagoniștii ediției de octombrie a revistei Unica. Acesta a acordat un interviu în exclusivitate despre viața lui de artist, relațiile sale amoroase, dar și provocările de care se lovește zi de zi, ca un simplu om. Iubita artistului, Gina Pistol, este prezentatoarea show-ului culinar tip concurs Chefi la cuțite, difuzat de postul concurent, Antena 1.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×