Cum arăta Gina Pistol în tinerețe. Fotografiile cu iubita lui Smiley au fost făcute publice

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/02/2019, 15:26
Cum arăta Gina Pistol în tinerețe. Fotografiile cu iubita lui Smiley au fost făcute publice GALERIE FOTO

Gina Pistol a avut parte de schimbări destul de mari din timpul în care s-a afișat pentru prima oară până acum, când apare frecvent pe micile ecrane. Blonda nu a avut mereu un corp antrenat și niște buze cărnoase. Iubita lui Smiley se îngrijește acum cu mare atenție de corpul și chipul său. Aceasta face sală constant și are mare grijă la ce mănâncă, deși are câteodată unele scăpări.

Gina Pistol s-a născut într-o familie nu prea înstărită, astfel că de tânără, imediat după liceu, Gina Pistol a trebuit să se angajeze. Aceasta a lucrat într-un chioșc din orașul natal, iar mai apoi a fost operatoare la un xerox. Din păcate, odată cu primele apariții în lumea mondenă, au venit și câteva probleme din cauza numelui său de familie. Mulți au uitat de Pistol și au numit-o „Gina Mitralieră”, „Gina Puşcă”, „Gina Tun” şi chiar „Gina Kalaşnikov”.

Cum arăta Gina Pistol în tinerețe?

Gina Pistol nu a fost mereu un sex simbol, așa cum pare acum. În tinerețe avea câteva kilograme în plus, buzele mai puțin cărnoase și un trup nu prea antrenat. Cu toate acestea, răpea privirile bărbaților prin frumusețea sa incontestabilă. Gina Pistol a dat dovadă de ambiție, pentru că a decis să-și ia viața în piept și să plece ușor din sânul familiei. Tânăra blodină a tras lozul cel mare odată cu pozele din Playboy. Vedeta de la Chefi la cuțite a apelat puțin la medicii esteticieni, astfel că și-a pus puțin acid hialuronic în buze și și-a tăiat ploapele.

Gina Pistol alături de Codin Maticiuc
Gina Pistol  în tinerețe alături de Codin Maticiuc

“Eu semăn cu mama. Mama la 50 şi ceva de ani are pleoapele foarte lăsate, încât colţul extern al ochiului este acoperit de pleoapă. Am văzut că o moştenesc, aveam probleme la machiaj, colegii îmi spuneau să stau cu ochii mai mari… Acum ochii sunt mai mari, par mai odihnită şi era păcat de ei. A luat foarte puţin din ele. După operaţii eram într-un mare fel. Domnul doctor a avut foarte mare răbdare cu mine. Îmi era teamă că nu ştii ce se întâmplă (…) Am fost tăiată. N-am avut voie să râd câteva zile. M-am întors la domnul doctor să mă panseze pentru că mi s-au desfăcut firele de la râs şi m-a certat”, a mărturisit Gina Pistol.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×