Modul inedit în care Gina Pistol și-a oficializat relația cu Smiley! Prezentatoarea Chefi la cuțite și-a amuzat fanii

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
09/02/2019, 10:41
Modul inedit în care Gina Pistol și-a oficializat relația cu Smiley! Prezentatoarea Chefi la cuțite și-a amuzat fanii GALERIE FOTO
Gina Pistol și-a oficializat relația cu Smiley

Gina Pistol și-a oficializat relația cu Smiley într-un mod inedit. Prezentatoarea show-ului culinar Chefi la cuțite și-a amuzat fanii în momentul în care a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu ea și Smiley, alături de mesajul „Haterii vor spune că este Photoshop.” Este prima poză în care apar cei doi, deși sunt de mai bine de doi ani împreună.

Deși formează un cuplu de mai bine de doi ani, Smiley și Gina Pistol au fost foarte discreți și nu s-au afișat niciodată împreună. Tocmai de aceea mulți nu au fost 100% siguri că cei doi sunt împreună. Recent, Smiley a fost întrebat cum arată femeia ideală pentru el, iar artistul a dat un răspuns care cu siguranță a înduioșat-o pe Gina. „Cred că femeia cu care sunt e cea ideală.” A fost, de altfel, singura declarație dată de Smiley în legătura cu partenera lui.

Gina Pistol s-a fotografiat cu Smiley în culisele emisiunii Românii au talent
Gina Pistol s-a fotografiat cu Smiley în culisele emisiunii Românii au talent

Gina Pistol și-a oficializat relația cu Smiley

După mai bine de doi ani de discreție totală, Gina Pistol a decis să își oficializeze relația cu Smiley într-un mod inedit. Prezentatoarea show-ului culinar Chefi la Cuțite a mers în culisele emisiunii Românii au talent și s-a fotografiat alături de iubitul ei. Gina și-a amuzat fanii în momentul în care a postat fotografia pe o rețea de socializare, alături de mesajul „Haterii vor spune că este Photoshop.” Este prima fotografie pe care cei doi au făcut-o publică, tocmai de aceea este atât de prețioasă.

„Ce am văzut în acest sezon este ceva ce nu am crezut că există! Am rămas uimit! Nu am crezut că există, atenție, nici nu m-am gândit la așa ceva! Nu este niciun truc! Spuneam singur: Bă, ești prost? Vorbeam singur”, a spus Smiley despre experiențele din noul sezon de Românii au Talent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×