Începe sezonul 7 din Chefi la cuțite! Care este programul preselecțiilor în București și în toată țara

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/02/2019, 17:05
Începe sezonul 7 din Chefi la cuțite! Care este programul preselecțiilor în București și în toată țara GALERIE FOTO
Începe sezonul 7 din cea mai râvnită emisiune de gătit, Chefi la cuțite!

Chefi la cuțite dă startul înscrierilor la cea mai râvnită emisiune pentru gătit. Profesioniștii, dar și cei care sunt doar pasionați, se pot gândi deja la cele mai frumoase și delicioase farfurii. Cei interesați să participe la renumitul show sunt invitați la preselecții în datele următoare:  Timișoara- pe 22 februarie, Cluj Napoca- pe 24 februarie, Iași- pe 2 martie, București- pe 9 și 10 martie.

Pe site-ul oficial se poate înscrie oricine, doar completând un simplu formular. Aceștia trebuie să se gândească dacă pot ține pasul cu cei mai buni chefi din România: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Chefi la cuțite dă startul celui de-al 7-lea sezon! Când sunt preselecțiile?

Încep preselecțiile pentru sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite
Încep preselecțiile pentru sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite

Cei care cred că sunt pregătiți să facă cele mai delicioase și spectaculoase farfurii sunt invitați să se înscrie pe site-ul oficial de la Chefi la cuțite. Echipa ia cu asalt, luna aceasta, toată țara, căutând cei mai buni concurenți: amatori, bucătari profesioniști sau juniori în ale bucătăriei.

Preselecțiile se desfășoară în:

  • Timișoara- pe 22 februarie
  • Cluj Napoca- pe 24 februarie
  • Iași- pe 2 martie
  • București- pe 9 și 10 martie

Câștigătorul Chefi la cuțite al sezonului 6

Munti, câștigătorul sezonului 6 al echipei albastre, a luat o decizie finală în ceea ce privește premiul. „Sunt un om al cuvântului, iar după cum am promis, o parte din premiu va merge către colegii mei, cei ce m-au ajutat în finală. M-am bazat pe sprijinul necontenit al lui Silviu Nedelea, Alex Ilinca, Denis Ţimbălaru, Sorin Stan şi Vali Dumitrescu – 5 bucătari talentaţi care mi-au fost alături în cel mai important moment din competiţie. Noi am fost o echipă în adevăratul sens al cuvântului, câştigul e al tuturor. Cealaltă parte din premiu va merge către Elena, logodnica mea. Ea este şefa, eu sunt „chef-ul”. Vrem să ne luăm un apartament împreună”, a mărturisit Munti pentru Click!
Câștigătorul emisiunii Chefi la cuțite al sezonului 6
Câștigătorul emisiunii Chefi la cuțite al sezonului 6
„Încerc să mănânc cât mai multă proteină, iar la cinci zile alternez proteina cu legumele. Am slăbit 12 kilograme în modul acesta până acum, dar vreau să continui”, a mai mărturisit acesta după terminarea emisiunii.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×