Se mai face sau nu Sezonul 7 din Chefi la Cuțite? Scărlătesc s-a dat de gol

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/01/2019, 13:32
Se mai face sau nu Sezonul 7 din Chefi la Cuțite? Scărlătesc s-a dat de gol
Datorită audiențelor va urma și un Sezon 7 al competiției Chefi la Cuțite

După ce ”Chefi la Cuțite”, Sezonul 6, a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, fiecare ediție în parte fiind urmărită de mai mult de două milioane de telespectatori, toți fanii emisiunii se întreabă deja cănd va urma și Sezonul 7.

Evident, datorită acestui record, un alt show va începe cât de curând. De altfel, hotărârea boșilor de la Antena 1 de a face un alt concurns a fost dată de gol nu numai de audiențe, ci și de unul dintre liderii echipelor. Într-un moment tensinat, din cauza faptului că a pierdut în fața lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și-a dezvăluit tactica din viitorul sezon.

Va urma și Sezonul 7 din Chefi la Cuțite

Bucătarul a declarat că, în viitor, va fi mult mai atent când își va alege echipa. “În sezonul următor o să fiu mult mai atent când o să îmi aleg echipa. În sezonul șapte, vreau să câștig cu o lady-chef, țara aceasta are nevoie de așa ceva!”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Se mai face sau nu Sezonul 7 din Chefi la Cuțite? Scărlătesc s-a dat de gol
După cum au convenit, Silviu Nedelea și Munti au câștigat Sezonul 7 din Chefi la Cuțite

Sezonul 7 a fost câștigat de cel cunoscut drept Munti ori ”Uriașul”, după cum a fost numit de concurenții ”Chefi la cuțite”. Iar, după ce acesta s-a luptat și a câștigat marele premiu de 30.000 de euro, în cadrul unui show de televiziune, Mihai Munteanu a mărturisit că o parte din câștigul său va fi donat. “În primul rând, am niște datorii față de echipă, pe care trebuie să le plătesc.

”O parte din bani vrem să-i donăm”

Noi ne-am aranjat cărțile înainte de finală și ne-am spus că fiecare dintre noi va primi câte ceva. Pentru că am și spus, sezonul șase a fost câștigat de echipa albastră. Cu restul, dacă-mi dă nevastă-mea voie să cheltuiesc câțiva din ei, ok, dar cel mai probabil cred că vom pune pentru apartamentul pe care vrem să îl luăm împreună”, a declarat Mihai Munteanu.

Se mai face sau nu Sezonul 7 din Chefi la Cuțite? Scărlătesc s-a dat de gol
Cătălin Scărlătescu a pierdut în fața lui Sorin Bontea

De asemenea, afirmația lui Munti a fost confirmată și de coechipierul său, Silviu Nedelea, al cărei participare a început în echipa roșie. De altfel, Mihai Munteanu, încă de la primii pași în ultimele faze ale concursului, a spus că va împărți câștigul și faima alături de colegul său.

Se mai face sau nu Sezonul 7 din Chefi la Cuțite? Scărlătesc s-a dat de gol
Datorită acestui record, un alt show va începe cât de curând

“Câștigătorii sezonului șase suntem doi. Suntem eu cu Silviu. Și echipa albastră”, a declarat Mihai Munteanu. Astfel, cei doi s-au și puși de acord în privința donării unei părți din sumă. ”O parte din bani vrem să-i donăm. Soția mea este implicată în mai multe bloguri de donare și vrem să donăm niște bani”, a aexplicat Silviu Nedelea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×