Smiley a lansat o melodie cu versuri apăsătoare, dedicată medicilor. Cum sună piesa „Cine-i salvează pe eroi” – VIDEO

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/04/2020, 14:35
Smiley a lansat o melodie cu versuri apăsătoare, dedicată medicilor. Cum sună piesa „Cine-i salvează pe eroi” – VIDEO
Smiley a lansat melodia „Cine-i salvează pe eroi”, dedicată celor care se luptă să salveze vieți. Sursa foto: Instagram

Smiley a lansat o melodie cu versusi apăsătoare, care se potrivește perfect cu vremurile pe care le trăim. Piesa intitulată „Cine-i salvează pe eroi” poate fi considerată un omagiu adus eroilor în halate albe.

Smiley și Cabron, melodie manifest pentru eroii zilelor noastre

Melodia realizată împreună cu Cabron a apărut chiar astăzi pe Youtube și, în doar câteva ore, a strâns aproape 50.000 de vizualizări.

„Piesa este nu doar un omagiu adus oamenilor care mișcă pentru noi în momentele astea în care majoritatea stă în case, este pentru toți oamenii care au făcut ceva important pentru cineva în locul potrivit, la momentul potrivit”, a declarat Cabron.

„Cine-i salvează pe eroi”, lansată chiar azi

„Că ai salvat o viață, că ai salvat chiria pe o lună a unui prieten, că ai făcut un cântec sau un vers care a mișcat oameni atunci când aveau nevoie, că ai apărut cu o glumă bună atunci când omul de lângă tine era „la pământ” sau că ai grijă de familia ta indiferent de vremuri, ei bine, Eroule, piesa asta este pentru tine! Poate nu toată lumea îți mulțumește, dar oamenii da”, mai spune artistul cu care a scos piesa Smiley.

Prezentatorul emisiunii Românii au talent îi îndeamnă pe cei care ascultă melodia să se gândească foarte sincer la eroii din viețile lor ori chiar la ei înșiși dacă au făcut o faptă care a schimbat în bine situația cuiva, care a contribuit cu puțin la dezvoltarea unei societăți mai bune, mai umane.

„Cu toții am avut în viață acea persoană care ne-a pus mai presus de orice, care ne-a îngrijit și ne-a fost alături mereu. Dintotdeauna ți-ai dorit să îi mulțumești, dar cuvintele n-au fost îndeajuns pentru a mulțumi Eroului. Pentru a mulțumi omului care luptă pentru un scop mai presus decât el”, a scris Smiley, la descrierea melodiei urcată pe Youtube.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×