Situaţie bizară! O femeie a născut copii de rase diferite! Cum a fost posibil aşa ceva

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
10/07/2019, 09:31
Situaţie bizară! O femeie a născut copii de rase diferite! Cum a fost posibil aşa ceva GALERIE FOTO
O femeie a născut copii de rase diferite

O femeie a trămas șocată după ce a născut doi copii de rase diferite! Incidentul s-a lăsat cu un scandal de proporții, iar părinții au mers să-și caute dreptatea în instanță! Cazul nemaintâlnit a avut loc în Statele Unite ale Americii, unde a avut loc o gravă eroare umană!

O femeie a născut copii de rase diferite

Doi părinți de origine asiatică au mers la o clinică de inseminare în vitro, după ce au încercat ani în șir să devină părinți, însă fără succes. Aceștia au mers la clinica CHA Fertility din Los Angeles, unde spun că au cheltuit nu mai puțin de 89 de mii de dolari pentru fertilizarea in vitro. Primele semnale de alarmă în acest caz au apărut când femeia era însărcinată și a făcut ecografia, care a arătat că aceasta avea doi băieți, deși medicii îi spuseseră că urma să aibă fetițe.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Medicii i-au spus cuplului de asiatici că „ecografia nu era o probă definitivă”. Cuplul încă nu știe ce s-a întâmplat cu cei doi embrioni ai lor ce ar fi trebuit să fie transferați în pântecul femeii. Familia acuză clinica de neglijență medicală și de faptul că le-a provocat „suferință emoțională permanentă”, potrivit plângerii pe care aceștia au făcut-o în instanță.

O femeie a născut copii de rase diferite
O femeie a născut copii de rase diferite

Părinții au fost nevoiți să renunțe la copii

Fiecare dintre copiii născuți de mama asiatică se potrivea genetic cu alte două cupluri care au mers la clinica de fertilizare. Părinții, devastați, au fost nevoiți să renunțe la copii și să îi dea părinților lor genetici, conform The Mirror.

Cuplul asiatic dă acum în judecată clinica de fertilizare in vitro CHA Fertility din Los Angeles pentru încurcăturile ireparabile comise, dar și pentru banii pierduți pentru procedurile medicale care au fost extrem de costisitoare, însă și pentru durerea cauzată de faptul că femeia a fost nevoită să dea altor famillii copiii pe care i-a ținut în pântece timp de nouă luni de zile!

Închide ×