Cum arată acum Lizzie Velasquez, considerată cea mai urâtă femeie din lume. De ce arată așa

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
11/06/2019, 16:29
Cum arată acum Lizzie Velasquez, considerată cea mai urâtă femeie din lume. De ce arată așa GALERIE FOTO
Lizzie Velasquez, cea mai urâtă femeie din lume. Sursa foto: Youtube

Lizzie Velasquez este considerată cea mai urâtă femeie din lume. Femeia în vârstă de 30 de ani suferă de boala Marfan și de o afecțiune a țesuturilor, fapt pentru care un aspect fizic neplăcut. Lizzie a reușit să treacă peste aspectul ei fizic, de care în adolescență nu a fost nici ea mândră, ba chiar era depresivă din cauza asta.

Lizzie Velasquez a fost batjocorită în adolescență

Cea mai urâtă femeie din lume este astăzi autoarea mai multor cărți și speaker. Ține discursuri inspiraționale și îi ajută prin prelegerile sale pe toți cei care au anumite frustrări, să le depășească. În tinerețe, Lizzie a fost victimă constantă a jignirilor și a hărțuirii. Perioada bullying-ului a fost una extrem de dificilă pentru ea, dar în cele din urmă a ridicat capul și a mers înainte.

Tocmai pentru că știe ce înseamnă să suferi din cauza bullying-ului, a devenit una dintre cele mai cunoscute activiste și luptă împotriva discriminării și a hărțuirii încă de pe băncile școlii, un fenomen tot mai accentuat la nivel global, printre adolescenți. Lizzie Velasquez a scris două cărți motivaționale în 2012 și 2014.

Lizzie s-a născut cu două afecțiuni rare. Sursa foto: Archivo histórico Código San Luis

„Am plâns nopți la rând”

Ambele cărți (n.r.: „Be beautiful, be you”, respectiv ”Choosing happiness”) sunt adresate tinerilor și cuprind istorisiri personale despre cum a depășit răutatea oamenilor oferind totodată sfaturi adolescenților care se lovesc de ostilitatea celor din jur. „Am fost șocată. Am plâns nopți la rândul – că adolescență, am crezut că viață mea s-a terminat. Nu am putut să îmi fac curaj să vorbesc cu nimeni despre asta. Nu am spus niciunui prieten, atât de șocată am fost că se întâmplase”, a declarat Lizzie recent.

Într-un interviu pentru Univision, tatăl femeii, Lupe Velasquez a spus că faptul că Lizzie este în viață e un miracol. Când era mică, părinții să temeau că nu va putea merge ori că nu va supraviețui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×