Sișu sare în apărarea lui Alex Velea. Atac la Abi Talent: “Îți iei mare capac”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
22/01/2020, 17:52
Sișu sare în apărarea lui Alex Velea. Atac la Abi Talent: “Îți iei mare capac”
Sișu Tudor, atac dur la adresa lui Abi Talent, pe tema scandalului cu Alex Velea. Sursa foto: hepta.ro

Lumea showbiz-ului românesc este acaparată în aceste zile de scandalul monstru izbucnit între Alex Velea și Abi Talent, puștiul care face furori pe Youtube, unde înregistrează un număr record de vizualizări cu fiecare videoclip postat. Într-un live pe pagina sa de Facebook, membrul trupei La Familia îl avertizează pe autoproclamatul „rege pă România” că riscă să ajungă după gratii peste 20 de ani, în cazul în care nu își va schimba atitudinea.

Sișu îl distruge pe Abi Talent pentru scandalul cu Alex Velea

Scos din minți de cuvintele grele pe care Abi Talent „îndrăznește” să i le arunce unuia dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, rapperul susține că notorietatea căpătată de tânărul de 18 ani se datorează „mizeriilor” pe care acesta le-a făcut în mediul online. Fire rebelă și nonconformistă, acesta spune de fiecare dată orice îi trece prin minte, fără teama că vorbele sale ar putea avea consecințe grave.

Un copil prea mult băgat în seamă…Asta e! Copiii trebuie să fie cu ale lor, oamenii mari cu ale lor, femeile cu ale lor, bărbații cu ale lor… inginerii cu ale lor… toată lumea! Pe ăla l-a băgat lumea în seamă și caracterul lui e de… nimic…

Tu l-ai văzut pe el cum vorbea la televizor: ”ce am făcut eu, domne?’”. Păi ce c…t ai făcut, mă, că ești viral pe Internet, ești nebun la cap, ai făcut niște gunoaie d-astea!

Ce-ai făcut, că n-ai făcut nimic, să moară … dacă ai făcut ceva! Ai făcut 3 melodii pentru copii!”, i-a transmis Sișu puștiului care nu ezită să îl atace pe Alex Velea de fiecare dată când are ocazia.

Sișu, avertisment dur pentru Abi Talent: „Îți iei mare capac”

Totodată, potrivit celui care face furori în trupa La Familia alături de fratele său, Puya, Abi ar trebui să dea dovadă de mai mult respect față de artiștii care și-au clădit o carieră de succes în muzica românească. Nu de alta, dar cu un astfel de comportament poate ajunge în închisoare, crede Sișu.

Da mă, de Abi vorbesc! E la fel ca și cum ai fi făcut ”Feriți-vă de măgăruș”, ”Tip-Top Minitop”. Toți copiii se uitau la ele, ar fi fost virale în vremea asta. Dar erau de copii, mânca-ți-aș gura ta!

Păi eu concurez cu ”Tip-Top Minitop” sau cu ”Feriți-vă de măgăruș”, sau mai știu eu ce altă emisiune de copii? Măi fratele meu, în orice an, dacă apari și dai din gură ca prostul și țipi la unii mai mari ca tine, îți iei un mare capac!

Cine o să fie Abi peste 20 de ani? Eu sper să fie cineva, dar tare mi-e că o să fie la Camera 24, pe secția 6!!!”, a mai spus Sișu Tudor în clipul live postat pe contul său de Faebook, iar reacția sa a stârnit numeroase like-uri din partea celor care îi urmăresc activitatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×