Singurul miliardar care stă la coadă. Bill Gates a fost surprins din nou așteptând după alții!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
11/02/2019, 17:56
Singurul miliardar care stă la coadă. Bill Gates a fost surprins din nou așteptând după alții! GALERIE FOTO
Bill Gates a stat la coada, la frizerie

Bill Gates este al doilea cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la 90 de miliarde de dolari, însă stă la coadă, ca toată lumea! Miliardarul a fost surprins așteptând la o coada formată la o frizerie din Sydney, Australia.

Omul de afaceri se afla în vizită în Australia, când și-a dat seama că are nevoie de o tunsoare. Acesta a mers la o frizerie, unde s-a așezat la coadă, ca un om normal. Mai mult, miliardarul i-a cerut voie frizerului să meargă să-și ia o cafea, iar acesta a spus că poate să meargă, dacă nu îl deranjază să se așeze din nou la coadă!

Bill Gates a așteptat liniștit la coadă să se tundă, într-o frizerie din Sydney

Așadar, frizerul nici măcar nu i-a garantat miliardarului că își va găsi locul la rând, când va reveni cu cafeaua. Potrivit publicației Sydney Morning Herald fondatorul Microsoft ar fi renunțat să mai meargă după cafea.

Frizerul se pare că este obișnuit cu clienți cu bani, deoarece se ocupă de podoaba capilară a mai multor oameni de afaceri și politicieni australieni, însă, cu siguranță, niciunul dintre aceștia nu are averea lui Bill Gates.

Bill Gates
Miliardarul a stat la coada pentru a se tunde

Bill Gates se află pe locul doi în topul celor mai bogați oameni din lume, cu o avere de 90 de miliarde de dolari! Jeff Bezos, fondatorul Amazon, ocupă acum primul loc în topul Forbes și totodată este cea mai bogată persoană din toate timpurile. Fondatorul Amazon deține o avere de 112 miliarde de dolari.

Bill Gates s-a retras de la conducerea Microsoft, dar încă mai are proiecte la care își aduce aportul

Bill Gates profită de timpul său liber pentru a călători și pentru a face donații, mai ales că nu mai conduce compania Microsoft. Deși ocupat cu o mulțime de alte lucruri în prezent, încă își dedică destul de mult timp pentru a contribui personal la produsele oferite de Microsoft.

Cofondatorul Microsoft se ocupă personal de diverse aspecte legate de companie, deși s-a retras de la conducere. Satya Nadella e acum figura reprezentativă pentru companie, însă din umbră, Gates rămâne unul dintre oamenii cheie ai companiei fondată de el.

Atunci când Nadella a devenit CEO-ul companiei, i-a cerut lui Bill Gates să aducă mai multe contribuții pentru Microsoft. La acea vreme, Gates declara într-un interviu că ”îmi dedic cam o treime din timpul disponibil pentru a mă întâlni cu grupurile care se ocupă de diverse produse”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×