Singura dorință pe care o are Adela Popescu de ziua ei

Maria Cristina   
în Stiri mondene
08/10/2018, 18:45
Singura dorință pe care o are Adela Popescu de ziua ei
Singura dorință pe care o are Adela Popescu de ziua ei

Singura dorință pe care o are Adela Popescu de ziua ei este aceea de a fi înconjurată de familie și prieteni apropiați. Adela împlinește astăzi, 8 octombrie, vârsta de 32 de ani, iar apropiații săi s-au gândit deja să-i pregătească o mulțime de surprize.

Radu Vâlcan, soțul actriței, se gândește să-i facă o petrecere-surpriză Adelei, chiar dacă aceasta a declarat că nu își dorește nimic fastuos.

Adela Popescu, mamă de băieți

Prezentatoarea TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de opt ani. Ea și actualul său soț, Radu Vâlcan, s-au cunoscut în 2010 pe platourile de filmare a telenovelei românești „Iubire și Onoare”, iar în 2015 cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

În 2016, Adela Popescu a devenit mamă pentru prima oară, iar acum se pregătește să-l aducă pe lume pe cel de-al doilea băiețel al său.

Cariera Adelei Popescu

Pentru cei care nu știau, Adela Popescu s-a lansat în anul 2001 împreună cu Elena Gheorghe. Cele două cântărețe au făcut parte din trupa Viva. În timp ce filma pentru telenovela românească „Lacrimi de iubire”, Adela și-a înregistrat și primul său album muzical.

Din 2005, Adela Popescu a devenit protagonista mai multor producții românești Acasă, iar printre cele mai importante se numără Lacrimi de iubire, Îngerașii, Aniela, Iubire și Onoare și Pariu cu viața.

În 2011, faimoasa actriță o înlocuiește pe Giulia Angelescu și se alătură trupei Dj Project.

Adela Popescu și Dan Bordeianu

Frumoasa idială dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu este cunoscută de toată lumea. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Numai Iubirea, în 2004. Adela avea 18 ani, iar Dan 30. Cei doi erau iubiți în serial, dar și în afara acestuia.

Un moment  emoționant din serial a fost acela în care personajele celor doi s-au logodit. Dar ce nu știau foarte mulți este faptul că momentul a fost adevărat, iar preoții și jurămintele făcute de personajele din „Numai iubirea” nu a fost altceva decât înregistrarea unui moment care s-a desfășurat în realitate. Dan Bordeianu și Adela Popescu s-au despărțit în 2007, după 4 ani de relație.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×