Singur acasă, audiență colosală la Pro TV! Kevin, la fel de urmărit ca un meci al echipei naționale

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/12/2019, 13:19
Singur acasă, audiență colosală la Pro TV! Kevin, la fel de urmărit ca un meci al echipei naționale
Pro Tv, lider de audiență cu Singur Acasă, pentru al paisprezecelea an la rând. Sursa foto: radioconstanta.ro

Singur acasă se dovedește încă o dată a fi rețeta câștigătoare pentru serile de weekend din debutul lunii decembrie. Sâmbăta trecută, prima parte a seriei de filme care se bucură chiar și de acum de un succes răsunător în întreaga lume i-a adus postului din Pache Protopopescu cifre de audiență impresionante, demne de un episod special din Las Fierbinți sau un meci al echipei naționale de fotbal.

Singur acasă a spulberat Te cunosc de undeva

Difuzat pentru al paisprezecelea an consecutiv de Pro TV, Home Alone a avut parte de un rating demn de invidiat, spulberând, pur și simplu Te cunosc de undeva, poate cea mai urmărită emisiune a Antenei 1.

Nici Kanal D nu a reușit să facă față peliculei cu Macaulay Culkin în rol principal, deși vineri se instalase confortabil în fotoliul de lider datorită unui serial turcesc, Gulperi, aflat la primele episoade.

Doar 275.000 de români din mediul urban au ținut televizoarele pe postul trustului Dogan în intervalul 20:00-22:00, când a rulat serialul Moldovenii, un sitcom produs de tinerii actori din 3 Chestii, trupa de comedie care face furori în mediul online.

Pro TV a ieșit câștigător și pe publicul tânăr, însă aici cifrele arată o concurență ceva mai strânsă: 600.000 pentru Singur acasă, față de 190.000 la Antena 1 și puțin peste 100.000 la Kanal D.

Vocea României se transformă încet, dar sigur într-un eșec

Dacă aventurile lui Kevin, puștiul care luptă cu hoții ce îi invadează casa chiar în noaptea de Crăciun este în continuare o rețetă câștigătoare pentru Pro TV, nu același lucru putem spune despre Vocea României.

După mai bine de 7 ani de supremație, emisiunea a început să înregistreze audiențe sub nivelul așteptărilor, iar pragul critic a fost atins vinerea trecută, chiar în timpul primei ediții live.

„Vinovat” pentru această surpriză este serialul turcesc, Gulperi, a cărui difuzare a început de doar câteva zile. Povestea tumultoasă a femeii cu același nume și lupta sa neîntreruptă pentru a-și proteja copiii de abuzurile la care sunt supuși constant a dominat autoritar la nivel național.

Nici iUmor nu a mai reușit să repete performanța din ediția precedentă, deși așteptările erau la cote foarte înalte. Semifinala, introdusă chiar în sezonul cu numărul șapte al show-ului de comedie, nu a adus postului trustului Intact succesul sperat.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×