Singur acasă 3, difuzat în această seară la Pro TV! Macaulay Culkin nu este protagonistul acestei părţi

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
21/12/2019, 11:54
Singur acasă 3, difuzat în această seară la Pro TV! Macaulay Culkin nu este protagonistul acestei părţi
Micuțul Alex îl face uitat pe Kevin în Singur Acasă 3. Sursa foto: profm.ro

Sâmbătă seară, cu începere de la orele 20:00, Pro Tv le propune telespectatorilor cea de-a treia parte a binecunoscutei serii de filme Singur acasă, devenită deja o tradiție pentru postul din Pache Protopopescu în preajma sărbătorilor de iarnă. Trebuie spus, însă, că pelicula nu mai urmărește aventurile năzdrăvanului Kevin, interpretat de Macaulay Culkin, pe atunci un băiețel de 7-8 ani.

Alex D. Linz, protagonist în Singur acasă 3, după plecarea lui Macaulay Culkin

Pentru că protagonistul primelor două părți nu a mai putut fi convins cu niciun chip să reintre în pielea personajului care i-a adus celebritatea, producătorii și-au îndreptat atenția către un alt puști simpatic, dornic să pășească cu dreptul în Cetatea Filmului.

Astfel, pentru această continuare a fost ales Alex D, Linz, iar prestația sa a fost bine primită de criticii de la Hollywood, în ciuda faptului că a trebuit să facă față unei „moșteniri” extrem de dificile. Tânărul l-a întruchipat, însă, cu măiestrie pe micuțul Alex, în lupta sa neîntreruptă cu spionii care îi invadează casa.

Alex se luptă cu patru spioni de elită în această continuare a seriei Singur Acasă

Spre deosebire de părțile anterioare, nu vorbim despre o gașcă de pungași oarecare, ci despre infractori versați, specializați în furtul de tehnologie industrială de ultimă oră, cu înaltă calificare în branșa lor, Beaupre, Alice, Jernigan și Unger, fură un cip ultrasecret de la Air Force.

Pentru a se asigura că trec cu bine de paza aeroportului din Chicago, iscusiții spărgători ai celor mai sofisticate sisteme de securitate concepute vreodată ascund microcipul într-o mașinuță de jucărie. Numai că, în harababura de la aeroport, jucăria în care este ascunsă o avere de sute de milioane de dolari ajunge din greșeală la morocănoasă doamna Hess.

Întâmplarea face ca aceasta să aibă o slăbiciune pentru vecinul ei de numai opt ani, năzdrăvanul Alex Pruitt. În disperare de cauză, cei patru hoți iau decizia de a sparge toate casele de pe strada doamnei Hess în căutarea cipului, deși încep să creadă că există mari șanse că obiectul rătăcit să se afle chiar în casa familiei Pruitt.

Alex își anunță familia că a văzut periculoșii infractori pe strada lor, dar nimeni nu îl ia în seamă, având în vedere imaginația sa bogată. Rămâne, așadar, singur acasă, în timp ce toți membrii familiei sunt plecați cu treburi.

Puștiul nu este, însă, deloc vulnerabil în momentul în care nu are familia alături, ba dimpotrivă. Deși are numai opt ani, abia când este lăsat singur devine un pericol real pentru cine îi încalcă proprietatea. Cei patru infractori au de ce să se teamă: Alex s-a pregătit temeinic pentru vizita lor.

Puțină vopsea și câteva obiecte casnice se pot transforma în adevărate arme de luptă în mâinile unui băiețel care nu are de gând să-i cedeze nimănui jucăria preferată. Vor simți pe pielea lor acest lucru patru dintre cei mai buni spioni americani.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×