Simona Halep, dezvăluiri despre viața personală! Adora telenovelele și are o plăcere vinovată: ciocolata

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
22/10/2019, 20:55
Simona Halep, dezvăluiri despre viața personală! Adora telenovelele și are o plăcere vinovată: ciocolata GALERIE FOTO
Simona Halep a acordat un interviu unde a vorbit despre viața personală. Sursa foto: prosport.ro

Simona Halep a fost o consumatoare de telenovele, când era mică. Nu le-a ratat pe niciuna! Acum, recunoște că nu se mai uită deoarece nu prea are timp, nu că nu i-ar mai plăcea. Fostul număr 1 mondial în tenis a acordat un interviu lui Cătălin Măruță în care a vorbit despre pasiunile sale.

Simona Halep a acordat un interviu unde a vorbit despre viața personală

Simona Halep a fost pe canapeaua ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a vorbit relaxată despre viața ei așa cum nu o știu decât apropiații săi. Tenismena a recunoscut în interviul respectiv că s-a uitat la telenovele de mică, dar a vorbit și despre plăcerea ei vinovată!

„M-am uitat la toate când eram copil, acum nu mai reușesc. M-am uitat la Înger sălbatic, Salome. Mă mai uit la filme, dar nu la seriale, mă prind puternic și nu mă mai odihnesc prea bine și prefer să nu mă uit”, a declarat Simona Halep, potrivit lamaruta.protv.ro.

Simona Halep a acordat un interviu unde a vorbit despre viața personală
Simona Halep a acordat un interviu unde a vorbit despre viața personală. Sursă foto: wowbiz.ro

Simona Halep nu are vicii, dar adoră ciocolata

Sportiva a mărturisit că nu are vicii, însă una dintre plăcerile ei este să mănânce ciocolată. „Nu am vicii. Nu-mi plac cluburile, nu stau până tărziu în oraș, am o viață liniștită. Mănânc ciocolată zilnic, nu știu dacă e sănătos, dacă nu e sănătos. Nu mânânc mult, dar mânânc puțin”, a afirmat ea.

Sportiva a vorbit și despre prieteniile din tenis și din afara lui.  „În tenis, e greu cu prieteniile, să fiu sinceră, pentru că este o competiție permanentă. În România, prietena mea este Irina Begu, mă înțeleg cel mai bine cu ea și vorbim destul de des. Prietena mea cea mai bună este din clasa I și este permanent alături de mine și eu alături de ea”, a mai declarat Simona Halep la Pro TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×