Cătălin Măruţă, ediţie specială la Pro TV! Interviu de excepţie cu Simona Halep, în ziua în care emisiunea a împlinit 12 ani

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/10/2019, 18:28
Cătălin Măruţă, ediţie specială la Pro TV! Interviu de excepţie cu Simona Halep, în ziua în care emisiunea a împlinit 12 ani
Cătălin Măruță, interviu cu Simona Halep. Sursa foto: protv.ro

Cătălin Măruță împlinește 12 ani de când prezintă emisiunea de la Pro TV, motiv pentru care le-a pregătit telespectatorilor o ediție de excepție, cu invitați unul și unul. Printre aceștia se numără și Simona Halep, care i-a acordat îndrăgitului realizator un interviu plin de sinceritate, acordat cu puțin timp înainte ca jucătoarea de tenis să plece către Shenzhen, turneu la care va lua startul în mai puțin de o săptămână, pe 27 octombrie.

Simona Halep, invitata lui Cătălin Măruță la ceas aniversar

Printre altele, sportiva originară din Constanța a vorbit despre toate sacrificiile pe care a fost nevoită să le facă pentru a atinge marea performanță, dar și despre micile sale plăceri nevinovate. Totodată, Simona recunoaște că este o mare fană a telenovelelor, producții pe care le urmărește încă din copilărie, dar și că adoră să gătească de fiecare dată când are ocazia. Întregul interviu cu fostul număr 1 mondial va putea fi urmărit marți, cu începere de la orele 15:00.

De altfel, sezonul aniversar al emisiunii La Măruță înregistrează cifre de audiență impresionante, în ciuda zvonurilor conform cărora producția ar fi fost în pericol de a fi scoasă de pe post. Cea mai urmărită ediție a fost difuzată în data de 11 septembrie,când  pe segmentul de public comercial, emisiunea a reușit să obțină 2,5 puncte de rating și 29.2%, cifre aproape duble față de televiziunea de pe locul secund, care a înregistrat 0.9 puncte de rating și 10.7% share.

Cătălin Măruță promite noi ediții de senzație ale emisiunii sale. Sursa foto: protv.ro
Cătălin Măruță promite noi ediții de senzație ale emisiunii sale. Sursa foto: protv.ro

Cătălin Măruță, de 12 ani la Pro Tv

Mândru nevoie mare de performanțele pe care le-a realizat de-a lungul timpului împreună cu echipa sa, Cătălin Măruță a rememorat cu nostalgie momentele de excepție cu care și-a surprins telespectatorii și nu au fost deloc puține. Președintele României, sportivi care au scris istorie, campioni mondiali și olimpici, români de succes din străinătate, ambasadori, actori, cântăreți, designeri, jurnaliști, bloggeri, vloggeri, comedianți, oameni care au doborât recorduri, cu toții și-au spus povestea vieții pe canapeaua îndrăgitului prezentator, în cele aproximativ 3.000 de ediții.

12 ani cu întâmplări fabuloase, magii, energie și amintiri de neprețuit. 12 ani pentru care țin să vă mulțumesc că ne-ați fost alături și ne-ați făcut lideri de audiență. Atenție! Mergem pe 13 și va fi cu noroc!”, a declarat Cătălin Măruță.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×