Simona Halep a cerut să-și schimbe tricoul la meciul cu Tomljanovic

Nicoleta C   
în Stiri mondene
16/08/2018, 13:33
Simona Halep a cerut să-și schimbe tricoul la meciul cu Tomljanovic GALERIE FOTO

Simona Halep a cerut să-și schimbe tricoul în pauza dinaintea setului decisiv, adică dintre seturile 2 ți 3, cu Tomljanovic. Partida, de la Cincinnati, cu australianca Ajla Tomljanovic, s-a întrerupt din cauza ploii. În setul decisiv, la scorul de 4-3 pentru Halep și 30-15 tot pentru aceasta. Românca iubită de întregul popor, dacă va câștiga, va juca împotriva altei jucătoare de la Antipozi, Asleigh Barty, pe care a învins-o în trecut, la Montreal, unde Simona Halep a câștigat turneul Rogers Cup.

Halep pare a fi ghinionista de serviciu a turneelor Masters, pentru că şi la Montreal s-a aflat în situaţia de a disputa două partide la interval de câteva ore, după dramatica partidă din turul doi cu rusoaica Anastasia Pavliucenkova, câştigată de Simona cu 2-1, set decisiv la tie-break urmând meciul cu Venus Williams, rezolvat însă în două seturi. Halep s-a şi plâns la Montreal de faptul că a trebuit să joace de patru ori în interval de 48 de ore, iar finala, 2-1 cu Sloane Stephens, a venit cu avantaj clar la ore de odihnă pentru americancă.

Simona Halep a cerut să-și schimbe tricoul în pauza dinaintea setului decisiv, adică dintre seturile 2 ți 3, cu Tomljanovic. Partida, de la Cincinnati, cu australianca Ajla Tomljanovic, s-a ăntrerupt din cauza ploii.
Simona Halep este o jucătoare profesionistă de tenis din România, aflată în prezent pe locul 1 mondial.

Simona Halep a cerut să-ți schimbe tricoul la meciul cu Tomljanovic

Partida de la Cincinnati pare a fi un deja-vu. În turul doi va fi marele obstacol. Primul set a fost câștigat de australianca Tomljanovic, cu 6-4, dar revenirea Simonei Halep a fost în forță. Sportiva l-a adjudecat pe cel secund cu 6-3. Cu toate acestea, Simona, sperând să continue să se impună, vremea nu a ținut cu ea. Din cauza ploii, meciul a fost întrerupt la 4-3 și 30-15 pentru româncă. De-a lungul meciului, Tomljanovic a cerut constant time-out, pe motive medicale, cand se aflatu la scorul de 1-1. Moment în care și Simona a venit cu solicitare inedită la arbitrul de scaun. Simona a rugat-o pe Marija Cicak să poată merge la vestiarul 1, ce îi aparține, pentru a-și putea schimba tricoul.

”E vorba despre vestiarul 1. L-am lăsat deschis. Vreau să mă schimb pentru că acesta de pe mine este foarte ud”, a spus românca. Acceptul pentru această acțiune nu a fost prompt, dar, după multe discuții, arbitrul de scaun i-a permis acesteia să-și schimbe tricoul, dar nu într-un cadru favorabil. Acesta i-a acceptat propunerea sportivei, cu condiția să se schimbe pe coridor, asta din cauza protocorului. ”Simona, tot ce pot să fac pentru tine este să trimit pe cineva în vestiar, dacă zici că este deschis, ca să-ți aducă tricoul, iar tu să te schimbi pe coridor”, a declarat Simona Halep.

 

Ajutată de o fată steward, care a făcut un paravan dintr-un prosop mare, Simona Halep s-a putut schimba de tricoul ud
După ce și-a împlinit dorința, românca a revenit pe teren extrem de entuziasmată și motivată pentru a continua lupta cu australianca.

Simona s-a schimbat langa un paravan făcut dintr-un prosop

Ajutată de o fată steward, care a făcut un paravan dintr-un prosop mare, Simona Halep s-a putut schimba de tricoul ud, fix pe coridor. După ce și-a împlinit dorința, românca a revenit pe teren extrem de entuziasmată și motivată pentru a continua lupta cu australianca. Însă, si Tmljanovic a revenit în forță, după pauza Simonei, dar și a ei, depășindu-și problemele medicale. De aceea, în setul decisiv, scorul a fost echilibrat. Partida s-a întrerupt după ce românca a câștigat serviciul la 4-3 și conducea cu 30-15 pe cel al australiencei. În primul set și Sioman Halep a acuzat câteva dureri de spate, dar a revenit repede și a jucat formidabil. Aceasta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×