Simona Halep, schimbare radicală de look! E superbă

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
15/06/2018, 18:20
Simona Halep, schimbare radicală de look! E superbă GALERIE FOTO
Simona Halep si-a schimbat look-ul

Numărul 1 mondial și-a schimbat look-ul! Simona Halep, învârstă de 26 de ani, proaspătă campioană la Roland Garros, a mers la un salon de înfrumusețare. Campioana s-a tuns, dar  s-a și vopsit cumva cenușiu! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

„Simply the best”, a scris Simona la postarea în care apare alături de stilistul ei. Peste 20.000 de persoane au apreciat fotografia în mai puțin de o oră din momentul încărcării. Părerile au fost însă împărțite, de la „Nuu cenușiuuu! Cu blondul ăla mai light îți stă suuuper! Asta te îmbătrânește un pic!”, la „Este culoarea perfectă!”.

Simona Halep și-a schimbat look-ul, după trofeul Roland Garros

Simona Halep a câştigat, pe 9 iunie 2018, primul său titlu de Mare Şlem, după ce a învins-o pe americanca Sloane Stephens, în finala de la Roland Garros, cu 3-6, 6-4, 6-1. Halep a oferit recent și prima reacție după caricatura realizată de francezii de la Charlie Hebdo, în care apare cu trofeul Roland Garros deasupra capului, strigând ”Fier vechi, fier vechi!”. „Nu vreau să comentez acest lucru. Nu sunt în măsură să zic nimic despre asta”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×