Simona Gherghe, dezvăluiri despre Daniel Buzdugan! Îi leagă o relație specială

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
11/12/2018, 18:07
Simona Gherghe, dezvăluiri despre Daniel Buzdugan! Îi leagă o relație specială
Simona Gherghe a făcut dezvăluiri despre relația specială dintre aceasta și Daniel Buzdugan

Simona Gherghe a făcut dezvăluiri despre Daniel Buzdugan! Pe îndrăgita prezentatoare de televiziune și pe omul de radio îi leagă o relație de prietenie. Aceștia, invitați în cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11”, difuzată pe postul Antena 1, au vorbit despre cum s-au cunoscut și mai apoi cum s-au reîntâlnit la București. ”Ne-am cunoscut când eram eu prin clasa a 10-a. Daniel făcea ghiduşii şi voci şi atunci.

A venit o dată la noi la clasă şi s-a dat colegul nostru. Vă daţi seama ce era pe noi. Apoi am fost colegi la radio în Iaşi. Apoi, am ajuns în 2002 în Bucureşti, iar el puţin mai târziu”, a dezvăluit Simona Gherghe.

Simona Gherghe a făcut dezăluiri despre relația specială dintre ea și Daniel Buzdugan

De asemenea, și Daniel Buzdugan se simte mândru că o cunoaște dinainte multora pe Simona. ”Simona era la unul dintre liceele foarte bune şi acolo am întâlnit eu prima moldoveancă de peste Prut. Şi mergeam pe la ea pe la liceu”, a spus în cadrul emisiunii omul de radio.

Simona Gherghe, dezvăluiri despre Daniel Buzdugan! Îi leagă o relație specială
Simona Gherghe, alături de Daniel Buzdugan, în cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11”

Cât despre felul de a fi al longevivei prezentatoare de televiziune, aceasta a declarat acum o vreme că s-a arătat în fața oamenilor așa cum este, afirmând că nu joacă un rol la TV. ”Cred că oamenii știu exact cum sunt eu. Nu joc un rol la televizor. M-au văzut plângând, râzând, m-au certat când am greșit, s-au revoltat împreună cu mine”, a spus SImona Gherghe.

Aceasta vorbește tot despre oameni și atunci când se gândește la cea mai importantă lecție pe care a deprins-o de-a lungul anilor. ”Să nu judec pe nimeni. Vorbesc zilnic cu foarte mulți oameni. Suntem diferiți și nu poate nimeni să shcimbe asta. Cred că diversitatea contribuiela frumusețea lumii, iar eu sunt un om optimist”, a adăugat prezentatoarea TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×