Simona Gherghe, despre plecarea de la Antena 1! ”O să fie destul de complicat!”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
13/03/2019, 15:36
Simona Gherghe, despre plecarea de la Antena 1! ”O să fie destul de complicat!” GALERIE FOTO
Simona Gherghe, despre plecarea de la Antena 1!

Simona Gherghe a vorbit despre plecarea de la Antena 1, într-un interviu pentru Antena Stars. După ce a anunțat, marți, că „se va retrage puțin, pentru a naște”, spunând că de luni va veni la cârma emisiunii un nou prezentator, vedeta a vorbit pe larg despre perioada în care nu va mai fi pe sticlă, dar și despre cea de-a doua naștere.

Simona Gherghe a vorbit despre plecarea de la Antena 1

„E ultima săptămână în care o să merg la emisiune şi pe de o parte îmi pare rău că o să îmi fie dor de platou, de starea de live, de colegii de emisiune, dar pe de altă parte mă bucur pentru că o să am timp pentru mine să mă aşez, să pregătesc venirea pe lume a bebeluşului, să mai stau cu Ana, pentru că o să fie destul de complicat.

Sarcina a fost mult mai uşoară ca prima. Eram îngijorată, am citit cărţi, acum am fost total relaxată. Şi bebe mi-a permis lucrul acesta. Sunt foarte încrezătoare că o să fie totul bine. O să vină puţin după iepuraş”, a povestit prezentatoarea de la ”Acces Direct”.

Simona Gherghe, despre plecarea de la Antena 1! ”O să fie destul de complicat!”
Prezentatoarea declară că o să-i fie tare dor de platou și de live, dar așa va avea mai mult timp pentru ea

”Îmi pare rău că o să-mi fie dor de platou, dar pe de altă parte mă bucur pentru că o să am timp pentru mine”

„Mi-am pus multă vreme această întrebare, dacă nu cumva nu o să pot să am un copil şi a durat până să rămân însărcinată un an şi ceva şi am rămas însăcrinată chiar în momentul în care noi am luat decizia să facem această procedură in vitro, dar cu o lună înainte… Aşa a fost să fie.

O pregătim pe Ana, îi spunem despre frăţior. Nu o să mai fie singură, că o să aibă un partener de joacă. Mângăie burta, îi mai dă suzeta. Până acum vreo săptămână spunea să nu îl aducem acasă. Când i-am spus că îi va aduce un cadou mare, mare, a spus că îl aşteaptă. Ioan sigur va fi unul dintre nume. Primul nume încă îl mai negociem. E o relaţie specială între Răzvan şi Ana”, a adăugat Simona Gherghe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×