Simona Gherghe dă tonul în modă! Mască de protecție ca ea nu are nimeni! – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/05/2020, 10:35
Simona Gherghe dă tonul în modă! Mască de protecție ca ea nu are nimeni! – Foto
Simona Gherghe a renunțat la măștile de unică folosință. Sursa foto: Instagram

Simona Gherghe s-a săturat de măștile de unică folosință așa că a apelat la o bună prietenă, Rozalia, care este designer vestimentar, iar rezultatul i-a surprins plăcut pe fanii ei.

Simona Gherghe are o mască specială

Din 15 mai, masca de protecție va fi obligatorie în spațiile publice închise, iar unele persoane precum prezentatoarea de televiziune vor să iasă un pic din linie.

Prietena ei i-a făcut o mască specială, brodată manual. Masca neagră, care are o floare pe ea, poate fi purtată la diferite ținute și poate fi spălată, deci este repurtabilă, spre deosebire de măștile de protecție de unică folosință.

Vedeta le-a prezentat pe Instastory urmăritorilor ei una dintre măștile pe care le va purta după ridicarea stării de urgență în România și le-a recomandat să fie și ei creativi, să poarte măștile pe care le doresc, dacă nu le vor pe cele chirurgicale.

„Dacă v-ați săturat de măștile de unică folosință, puteți să încercați niște măști mai drăguțe”

Cool ca întotdeauna, putem spune că Simona Gherghe a dat tonul în modă și nu ne-am fi așteptat din partea ei să facă această alegere, căci prezentatoarea nu e cunoscută pentru extravaganțe vestimentare. Cert este că îi stă foarte bine cu creația Rozaliei pe față.

„După cum știți din 15 mai va fi obligatoriu să purtăm mască, iar dacă v-ați săturat de cele de unică folosință, puteți să folosiți măști așa mai drăguțe pe care să le accesorizați, nu știu, la o rochie, sau la o fostă sau la ce vreți voi. O să o încerc să vedeți cum îmi stă cu ea și o să port și o rochie pe care am purtat-o în decembrie”, a declarat Simona pe Instastory.

Fosta prezentatoare a emisiunii Acces direct de la Kanal D a petrecut cele două luni în izolare cu fetițele sale și i-a ținut la curent pe fani cu tot ce a făcut, împărtășind lucrurile frumoase din viața ei, dar și problemele cu care s-a confruntat.

simona gherghe
Simona Gherghe și-a prezentat masca pe Instagram
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×