Silvia Dumitrescu: „Eu nu i-am spart casa Didei Drăgan!” Cum au decurs lucrurile între ele

Ana Chivu  
înStiri mondene
05/02/2019, 12:56
Silvia Dumitrescu: „Eu nu i-am spart casa Didei Drăgan!” Cum au decurs lucrurile între eleGALERIE FOTO
Silvia Dumitrescu, declarații despre scandalul amoros dintre Dida Drăgan, ea și Florin Ochescu.

Triunghiul amoros dintre Dida Drăgan, Florin Ochescu și Silvia Dumitrescu pare că nu-și mai vede capătul. Cele două cântărețe celebre au fost îndrăgostite de chitaristul Florin. Dida Drăgan i-a fost iubită, iar Silvia Dumitrecu îi este încă soție.

Fiecare i-a oferit câte un fiu artistului, iar fanii sunt în tabere diferite și nu știu cui să-i ia partea. Cu toate astea, Silvia Dumitrescu are o relație care pare că nu a fost deranjată deloc de speculații și povești apărute prin presă sau de adevărul în cauză, pentru că a sărbătorit, anul trecut, Nunta de argint alături de chitarist.

Silvia Dumitrescu clarifică situația dintre ea și Dida Drăgan

Scandalul amoros dintre Dida Drăgan, Florin Ochescu și Silvia Dumitrescu nu dă semne că se va termina prea curând.  Silvia Dumitrescu face noi declarații despre situația casei Didei Drăgan, care a fost spartă. „N-am nimic de ascuns! Presa speculează că i-am spart casa Didei.

 Dida Drăgan, cântăreață
Dida Drăgan, cântăreață

Nu înţeleg de unde speculaţiile că Silvia i-ar fi furat soţul Didei şi altele! N-am spart casa nimănui niciodată pentru că relaţia pornită pe nefericirea altuia se va termina la fel. Oamenii o văd pe Dida ca pe o victimă. Că, vai, săraca, şi-a crescut copilul singură! Dar nu a fost aşa! Ca un tată responsabil, Florin a avut şi el grijă de copil şi am fost de acord de la bun început. Am respect pentru mama copilului lui Florin. Fără să vrem, eu şi Dida suntem un fel de rude. E logic, nu?!”

Dida Drăgan și Silvia Dumitrescu, poveste de iubire controversată cu același bărbat

”Adevărul e că Dida şi Florin erau despărţiţi de ani buni când l-am cunoscut pe Florin, iar eu eram divorţată. Dida şi Florin n-au fost căsătoriţi şi au avut o relaţie de 10 ani din care a rezultat un copil reuşit. Eu şi Florin ne-am cunoscut în anul 1990 şi ne-am îndrăgostit mai târziu. Am stat vreo doi-trei ani logodiţi şi după aceea ne-am căsătorit. Dida n-a vrut să vorbească niciodată despre relaţia cu Florin şi despre fiul lor. Când ne întâlnim, facem poze împreună, dar nu le public pentru că ei nu îi place să apară. Între mine şi Dida n-a fost niciodată vreo discordie pentru că sunt înţelegătoare, înţeleaptă şi diplomată. Ţin la fiul ei la fel ca la al meu. E tot fiul lui Florin, iar pe Florin l-am luat cu copil cu tot. Eu şi Florin n-am fost geloşi niciodată pentru că avem încredere unul în altul”, a mărturisti cântăreața.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×