Drama prin care a trecut Dida Drăgan! Iată cum a ajuns să arate artista la 72 de ani

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
26/10/2018, 21:16
Drama prin care a trecut Dida Drăgan! Iată cum a ajuns să arate artista la 72 de ani GALERIE FOTO

Dida Drăgan a trecut printr-o perioadă dramatică, în ultimii doi ani. Artista este total schimbată, la 72 de ani. Ea a părăsit țara, trăiește în Elveția, iar acest lucru pare să-i fi salvat chiar viața, după câte a avut de pătimit diva anilor ’80. (VEZI IMAGINI CU ARTISTA IN GALERIA FOTO)

După ce a avut grave probleme cu datoriile la bănci, artista a mai trăit o perioadă grea. Ea pare că a fost diagnosticată cu o boală cumplită, pentru care a făcut tratament și chiar a suferit două intervenții chirurgicale. Acum, cele mai grele momente par să fi trecut. Totul a fost povestit cu lux de amănunte, anul trecut, de către prietenii Didei Drăgan.

Drama Didei Drăgan

Dida Drăgan a trecut printr-o dramă, după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă, după cum au povestit apropiații marii artiste, pentru wowbiz.ro. “Dida a fost bolnavă multă vreme, a avut o maladie nenorocită, care apare de regulă la femei, și, de aceea, a preferat să nu mai apară în public. De altfel, ea a și stat în Elveția, acolo unde locuiește și sora sa și a mers la cei mai buni doctori de acolo să se trateze. Într-un singur an, artista s-a operat de două ori la o clinică privată, a făcut și ședințe de chimioterapie, totul pentru a putea să se vindece! Iar miracolul s-a produs, căci după chinuri îngrozitoare și lupte cu stările de anxietate, cântăreața s-a vindecat și se simte chiar foarte bine”, au dezvăluit prietenii vedetei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×