Silvia Dumitrescu a făcut accident în drum spre concert! În ce stare se află cântăreața

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
27/04/2019, 14:47
Silvia Dumitrescu a făcut accident în drum spre concert! În ce stare se află cântăreața GALERIE FOTO
Silvia Dumitrescu a făcut accident în drum spre concert!

Silvia Dumitrescu a trecut prin clipe grele! Artista a avut parte de un eveniment neplăcut, cu numai câteva minute înainte de a susține un concert. Cântăreața a tamponat altă mașină în trafic. Interpreta era pe fugă și a trebuit să amâne puțin reprezentanția, din cauza formalitățile.

Silvia Dumitrescu a făcut accident în drum spre concert

Solista a fost invitată să cânte la lansarea a patru albume cu piese semnate de Marius Țeicu, alături de nume grele ale muzicii românești precum: Mirabela Dauer, Angela Similea, Adrian Daminescu și Monica Anghel. „Îmi cer mii de scuze, dar în viteza cu care am pornit spre Marius Ţeicu, am tamponat pe cineva, în trafic.

Se mai întâmplă, ăsta este Bucureştiul. Am stat să completăm constatările amiabile, o întreagă bătaie de cap, chestii, socoteli… Deh, asta este viaţa de artist”, a declarat cântăreața atunci când a urcat pe scenă, conform wowbiz.ro.

Silvia Dumitrescu a făcut accident în drum spre concert! În ce stare se află cântăreața
Artista a avut parte de un eveniment neplăcut înainte de concert

Artista, despre stilul pe care îl abordează și culorile ”nebune” se păr

Silvia Dumitrescu este una dintre prezențele nonconformiste din showbiz-ul românesc, datorită coafurilor sale foarte colorate. De altfel, vedeta a afirmat că nu puțini sunt cei care au crezut că poartă peruci. „Lumea este obișnuită cu stilul meu, cu culorile. Am avut aceste spray-uri de păr, vreau să le zic tuturor că nu mă vopsesc, le folosesc de ani de zile.

Imediat după ani 90 am făcut rost de aceste spray-uri colorate din Italia și de atunci, le tot folosesc. Și multă lume îmi pune mâna pe păr, să vadă dacă este perucă. Am încercat și eu cu perucă, dar n-am rezistat. Eu mă mișc, mă încălzesc foarte tare. Face parte din felul meu de a fi, nu fac vreun efort ceva, întotdeauna mi-a plăcut să fiu altfel”, a mărturisit Silvia Dumitrescu, la emisiunea Star matinal, de la Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×