Sia, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Artista a renunțat la perucile care au făcut-o celebră

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
28/04/2020, 18:20
Sia, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Artista a renunțat la perucile care au făcut-o celebră
Cântăreața Sia a fost surprinsă fără perucile sale excentrice. Sursa foto: Captură Video Youtube

Dincolo de vocea inconfundabilă, Sia șochează de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor datorită look-ului excentric pe care îl afișează. Pentru a aduce, potrivit spuselor sale, o doză de mister în industria medicală, artista originară din Australia își acoperă chipul și poartă tot felul de peruci interesante în momentul în care este înconjurată de camere foto și video.

Sia, pentru prima dată fără celebrele sale peruci. Cum se protejează de coronavirus

Un alt motiv care stă în spatele deciziei sale de a rămâne ascunsă publicului este acela că își dorește să poată ieși în oraș ca un om obișnuit, fără să fie urmărită constant de paparazzi, la fel cum se întâmplă cu celelalte staruri din lumea muzicii și nu numai.

În ciuda eforturilor sale, aceștia au reușit să îi imortalizeze chipul recent, când cântăreața de 44 de ani a fost surprinsă în timp ce ieșea din studioul din Palm String, alături de Eddie Benjamin, iubitul lui Maddie Ziegler, dansatoarea care apare în majoritatea videoclipurilor sale.

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni sport, un tricou alb și cu mască pe față, pentru a se proteja de coronavirus, Sia a renunțat la perucile cu care apare de obicei, optând pentru o ținută obișnuită, naturală, spre surprinderea tuturor celor care au văzut fotografia distribuită pe rețelele de socializare.

La începutul anului, artista a acordat un interviu pentru GQ, în care a mărturisit că a decis să adopte un băiețel. De asemenea, a stârnit nenumărate controverse în momentul în care a dezvăluit cu sinceritate că este adepta relațiilor sexuale fără implicare emoțională și că își propune să rămână singură pentru tot restul vieții.

Se confruntă cu o boală neurologică extrem de gravă

În urmă cu un an, Sia le-a dezvăluit fanilor din mediul online că se confruntă cu o maladie neurologică rară, sindromul Ehlers Danlos şi că suferă de dureri cronice. A ales, însă, să facă public acest lucru pentru a încuraja şi alte persoane aflate într-o astfel de situație.

Bună, sufăr de dureri cronice, o boală neurologică, Ehlers Danlos, şi vreau să vă spun celor care suferiţi de dureri, fizice sau emoţionale, că vă iubesc.

Mergeţi înainte. Viaţa este al naibii de grea. Durerea te demoralizează şi nu eşti singur”, a scris Sia pe contul său de Twitter.

Sindromul Ehlers-Danlos afectează unul la 2.500 – 5.000 de indivizi și este cauzat de un defect în structura, producerea sau prelucrarea colagenului ori proteinelor care interacţionează cu acesta. Printre simptomele specifice se numără modificări în ţesutul conjunctiv, fragilitatea pielii şi instabilitatea articulară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×