Și-a omorât bebelușul pentru că partenera lui nu a vrut să facă dragoste cu el: „Sângele a speriat-o pe Andreea”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
21/12/2019, 10:54
Și-a omorât bebelușul pentru că partenera lui nu a vrut să facă dragoste cu el: „Sângele a speriat-o pe Andreea”
Și-a omorât bebelușul și a încercat să o ucidă și pe iubită. Sursa foto: The Mirror, Facebook Andreea Ștefan

O româncă stabilită în Anglia a trecut printr-o dramă de neimaginat. Andreea Ștefan, proaspătă mămică, a rămas fără bebelușul ei din cauza furiei de neconceput a partenerului, un bărbat pe nume Denis Beytula.

Și-a omorât bebelușul și apoi a încercat să o ucidă și pe iubita lui

Presa britanică relatează despre cazul conaționalei noastre și scoate la iveală detalii înfiorătoare. Denis insista foarte mult să întrețină raporturi intime cu Andreea, însă, pentru că bebelușul plângea, femeia l-a refuzat și l-a rugat să o lase să aibă grijă de micuț.

Lovit în orgoliu, Denis a căutat un mod de a se răzbuna care a devenit știre în principalele ziare britanice. A luat un cuțit și s-a dus țintă la bebeluș, pe care l-a înjunghiat până și-a pierdut complet suflarea.

Denis a primit închisoare pe viață

Scenele îngrozitoare s-au petrecut în locuința lor din Wallsend, North Tyneside, Marea Britanie.. Criminalul de 27 de ani era tatăl celui mic și iubitul femeii, iar presa scrie că este un cetățean de origine bulgară.

„Întors acasă la amiază, Denis era furios. A luat cuţitul cu care o ameninţase în seara dinainte pe româncă. I-a spus Andreei că o iubeşte şi că are nevoie doar de zâmbetul ei. Apoi a întors cuţitul asupra lui şi a vrut să i-l dea ei, spunând: ok, dacă nu te pot ucide pentru că te iubesc, fă-o tu”, a declarat procurorul de caz pentru The Mirror, relatează a1.ro.

„Şi-a făcut o tăietură superficială pe mână în zona venelor. Sângele a speriat-o pe Andreea care l-a implorat să se oprească şi a încercat să-l convingă: nu poate face asta dacă chiar o iubeşte”, mai spune procurorul.

„Iniţial a refuzat, dar s-a dus când a ţipat la ea. L-a auzit mişcându-se şi s-a întors în fugă în cameră ca să-l vadă aplecat deasupra coşuleţului bebeluşului înjunghiindu-l”, sunt alte detalii din acest caz dramatic.

„Dacă nu pot să-i fiu un tată bun, va muri. Eu l-am făcut, eu îl omor”, ar mai fi spus bulgarul cuprins de furie.

Tânăra de 21 de ani a fost și ea atacată cu cuțitul, dar a reușit să supraviețuiască. A alertat autoritățile și Denis și-a recunoscut faptele odioase comise în octombrie. În urma sentinței dată recent, Denis a primit condamnare pe viață.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×