Show total în semifinala iUmor! Mihai Bendeac, Delia și sărutul care a pus pe jar pe toată lumea

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
06/12/2019, 18:38
Show total în semifinala iUmor! Mihai Bendeac, Delia și sărutul care a pus pe jar pe toată lumea GALERIE FOTO
Mihai Bendeac și Delia, posibil sărut în semifinala iUmor. Sursa foto - facebook

Show total în semifinala iUmor care se desfășoară în această seară, de la ora 20.30! Astfel, cei 8 concurenți care au primit cele mai multe voturi în aplicația iUmor, dar care nu au reușit să se claseze pe primul loc în preferințele publicului, vor veni în fața juraților să demonstreze că merită un loc în marea finală.

Show total în semifinala iUmor!

Printre semifinaliști se află și Patrik Cottet! Vă readucem aminte că de fiecare dată când francezul a urcat pe scena iUmor, jurații și-au scos pălăria în fața lui. Practic, indiferent de personajul pe care l-a interpretat, acesta a fost mereu la înălțime.

Tot în jurul lui se desfășoară și marea dilemă a show-ului. De data aceasta, Mihai Bendeac a hotărât să nu mai repete gestul de a-l săruta pe francez la finalul momentului său. Totuși, comediantul a decis să surprindă pe toți telespectatorii.

Mihai Bendeac, Delia și sărutul care a pus pe jar pe toată lumea

Fără să ezite vreo clipă acesta a vrut să o sărute chiar pe Delia: “Știți că în ultimele situații în care ne-am întâlnit eu și Patrik, am încercat să marchez cât mai mult momentul pe care l-a avut pe scenă.

Și s-au întâmplat două evenimente care pe domnul Cheloo l-au marcat. Aș vrea să marchez și momentul acesta din semifinală, dar dacă aș face același lucru iar s-ar enerva Cheloo și am strica toată seară”.

Dacă Mihai Bendeac a sărutat-o sau nu pe Delia, telespectatorii vor putea urmări în această seară, de la 20:00, la Antena 1.

Cei 8 concurenți care vor urca pe scenă vor încerca să-și câștige un loc în marea finală iUmor: Arnaldo Mangini, cunoscut ca Mr. Bean, Alida Coman, Paul Mirea, Andrei Voicu, Costi Pucă, Adi Gheo, Patrik Cottet și Bogdan Sylar sunt cei 8 semifinaliști.

Pentru publicul mai puțin familiarizat, vă reamintim că, dacă în audiții concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația „iUmor”, în semifinală concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei.

În caz contrar, aceștia sunt eliminați. Cei care vor obține 3 „Thumbs up”, îi vor pune pe jurați într-o postură dificilă, pentru că Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care vor alege câștigătorul semifinalei iUmor dintre ei.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×