Sfatul zilei de vineri, 8 mai 2020. Balanța așteaptă niște schimbări care nu mai vin

Alexa Serdan   
în Horoscop
07/05/2020, 11:08
Sfatul zilei de vineri, 8 mai 2020. Balanța așteaptă niște schimbări care nu mai vin
Sfatul zilei de vineri, 8 mai 2020, de la zodie la zodie. Sursa foto: Pinterest.com

Sfatul zilei pentru vineri, 8 mai 2020, aduce vești minunate, mai ales că se apropie mult așteptatul weekend. FANATIK îți aduce principalele evenimente de care au parte toate cele 12 zodii în această zi, citește despre ce e vorba în rândurile de mai jos.

Acesta este sfatul zilei de vineri, 8 mai 2020, pentru fiecare dintre cei 12 nativi

Berbec

Deșteaptă-te în privința partenerului de viață. Nu-l mai lăsa să facă ce vrea din tine, pune piciorul în prag și spune tot ce te deranjează la jumătatea ta.

Taur

Ai parte de o zi excelentă din toate punctele de vedere. Totul este așezat cum trebuie la locul lui, tot ce trebuie să faci este să te odihnești.

Gemeni

Supărările și grijile din ultima vreme îți cam dau dureri de cap, la propriu. Nu mai sta pe gânduri și mergi la medic dacă nu te simți în largul tău.

Rac

Mintea îți stă numai la bani. Nu știi cum să faci să te îmbogățești și de aceea te implici în afaceri dubioase din care nu iese nimic bun în final.

Leu

Încet, încet te îndrepți spre drumul cel bun. Ce-i drept, ai făcut un mic ocol, dar destinația este aceeași. Nu te lăsa învins, vei ajunge acolo unde visezi.

Fecioară

Te gândești de ceva timp să scrii o carte. Nu duci lipsă deloc de idei, poate doar de timp. Încearcă să rezervi câteva ore și pentru această pasiune sau alta, cine știe ce iese.

Balanță

Una, două spui că toate sunt împotriva ta, dar ce ai făcut ca să-ți meargă bine? Schimbările vin în primul rând de la tine, nu mai aștepta ziua de mâine.

Scorpion

Așteptarea te omoară când vine vorba de a duce relația de dragoste la următorul nivel. Nu ezita și preia tu frâiele dacă simți că asta trebuie făcut.

Săgetător

Bucură-te de tot ce te înconjoară. Ia exemplu de la natură și simte-te bine în pielea ta. Învață din fiecare lecție primită și mergi mai departe cu zâmbetul pe buze.

Capricorn

Dragostea plutește în aer și ești mai fericit ca niciodată. Ești atât de îndrăgostit încât nu mai vezi nimic în jurul tău. Atenția jumătății tale este tot ce te interesează.

Vărsător

Ești mult prea bun și sufletist pentru unii. Nu te mai lăsa călcat în picioare și arată-le celorlalți că poți fi și altfel de cum te-au catalogat. Scoate armele grele!

Pești

Interesul poartă fesul, am putea spune că este o vorbă care ți se potrivește de minune. Nici nu-ți atingi bine scopul că te și debarasezi de oamenii care te-au ajutat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×