Sfatul zilei de joi, 7 mai 2020. Racul este pe punctul de a sări de pe marginea prăpastiei

Alexa Serdan   
în Horoscop
06/05/2020, 10:14
Sfatul zilei de joi, 7 mai 2020. Racul este pe punctul de a sări de pe marginea prăpastiei
Sfatul zilei pentru joi, 7 mai 2020, pentru fiecare dintre cele 12 zodii. Sursa foto: captură video Youtube

Sfatul zilei pentru joi, 7 mai 2020, vine cu vești mai puțin plăcute pentru unii dintre nativii născuți în zodiile de Apă care se vor confrunta cu probleme pe toate planurile. Astrele aduc și lucruri frumoase, trebuie doar să le căutăm, află în rândurile de mai jos care sunt acestea.

Acesta este sfatul zilei de joi, 7 mai 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Ai toate șansele să avansezi la locul de muncă dacă știi când și cât trebuie să lași de la tine. Fii ușor maleabil și vei avea parte numai de lucruri frumoase.

Taur

Ești încărcat cu energie pozitivă și simți că reușești să faci tot ce ai în minte. Așa trebuie să gândești, să fii încrezător în forțele proprii când pleci la drum.

Gemeni

Familia este foarte importantă pentru tine, dar perioada asta ai stat cam departe de ei. Organizează o cină la care să-i inviți pe toți, de la mic la mare.

Rac

Nu-ți mai vezi capul de griji și probleme. Simți cum ești pe punctul de a claca, nu mai poți ține nimic în tine și s-ar putea să răbufnești într-un moment nepotrivit.

Leu

Te-ai săturat să ți se spună ce să faci? Ia în mâini frâiele vieții și nu te mai lăsa condus de cei din jur. Ia unele decizii chiar dacă simți că nu sunt cele potrivite.

Fecioară

Resimți stresul și oboseala acumulate în ultima vreme și nu mai dai deloc randament la serviciu. Poate ar fi timpul să ceri o zi liberă să-ți încarci bateriile.

Balanță

Iubirea plutește în aer. Jumătatea ta te răsplătește cu atenție și mici cadouri, așa cum nu s-a mai întâmplat de mult. Ceva ai făcut tu bine!

Scorpion

Când credeai că totul s-a așezat în favoarea ta, mai primești o palmă. Trist este că ești afectat pe toate planurile și nu mai vezi luminița de la capătul tunelului.

Săgetător

Bine faci, bine găsești. Nu ești persoana care să răspundă cu aceeași monedă, însă nu te lăsa călcat în picioare de cei care nu știu să aprecieze nimic.

Capricorn

Muncești cu drag și spor atunci când o faci pentru tine. De ce nu pui bazele unei afaceri în care tu să fii șeful? Și uite așa nu mai depinzi de nimeni.

Vărsător

Este o zi minunată în care să o iei de la capăt și să lași în urmă toate supărările. Stresul de omoară puțin câte puțin, de ce nu schimbi placa să te relaxezi?

Pești

Orice ai face, greșești. Nimic nu iese cum ți-ai propus și te simți depășit de situație inclusiv la locul de muncă. Multe vei pierde azi, unele dintre ele chiar definitiv.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×