Sfatul zilei de 5 mai 2020. Capricornii au tendința de a-i sufoca pe cei dragi

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/05/2020, 11:36
Sfatul zilei de 5 mai 2020. Capricornii au tendința de a-i sufoca pe cei dragi
Din dorința de a controla fiecare detaliu, Capricornii ajung să-i supere pe cei dragi. Sursa foto: pixabay.com

FANATIK îți aduce sfatul zilei de marți, 5 mai, iar veștile nu sunt printre cele mai bune. Asta pentru că eforturile tale par să stârnească tensiuni în sânul familie, mai ales dacă te numeri printre nativii din Capricorn. Știm, cele trei ceasuri nu te lasă să te organizezi așa cum vrei, dar pune-te în locul pentru o clipă și întreabă-te dacă nu cumva ai ajuns să îi sufoci din dorința de a controla fiecare detaliu, oricât de mic și neînsemnat ar fi.

Așa arată sfatul zilei de marți, 5 mai

Berbec

S-ar putea ca unele efecte ale evenimentelor din copilărie să revină în timpul prezent, trezindu-ți emoții și senzații reprimate sau amintiri nu neapărat plăcute. În principiu, toate acestea se întâmplă pentru că trebuie să vindeci toate acele lucruri. Nu lăsa aceste chestiuni nerezolvate, căci securitatea emoțională și libertatea în gândire ți-ar putea fi amenințate. Numărul norocos: 8.

Taur

Astăzi, noutățile reprezintă interesul tău principal. Îți dorești să fii la curent cu orice inovație sau descoperire, investind timp și resurse pentru a le afla. Pe de altă parte, nu suporți să ți se spună ce să faci, nu îți dorești să urmezi ordinele care ți se dictează și nici să accepți sfaturile celor din jur. Irascibilitatea nu-ți este de folos, încearcă să tratezi orice ți se întâmplă cu calm și răbdare. Numărul norocos: 13.

Gemeni

Ai tendința de a șoca prin ceea ce faci. Îți face mare plăcere să citești uimirea pe fețele celorlalți, mai ales dacă tu ești acela care o provoacă. Inovativ și ingenios, nu te oprești din a găsi soluții perfecte pentru orice obstacol care îți apare în cale, chiar dacă riști ca aceste soluții să îi determine pe cei din jurul tău să te considere deplasat. Nu încerca să deții supremația în relații, căci nu vei face altceva decât să-i îndepărtezi unul câte unul pe cei din jur. Numărul norocos: 4.

Rac

Azi pot să apară o serie de probleme fie în relația cu mama ta, fie în ceea ce privește relația cu persoana iubită. Sunt aduse în discuție raporturile de putere dintre voi și ca atare, este foarte important acum să faci apel la diplomație. Pe de altă parte, este recomandat să-ți controlezi reacțiile. Instinctul de supraviețuire este foarte puternic, ceea ce te poate face să greșești fără să dorești, atunci când îți este lumea mai dragă. Numărul norocos: 11.

Leu

Echilibrul între intuiție și obiectivitate nu mai reprezintă un secret pentru tine. Ar trebui să folosești acest avantaj pentru a-ți întări securitatea personală. În ceea ce privește lucrurile pe care le ai de făcut, asigură-te că respecți programul și că nu vei întârzia, nelăsând pe mâine ceea ce poți face astăzi. Nu renunța la ideea de a munci pentru ceea ce obții, chiar dacă norocul îți surâde în permanență și ai senzația că poți obține totul gratuit. Numărul norocos: 6.

Fecioară

Îți este accentuată tendința de a colecționa diverse lucruri, amintiri, emoții… Pe de altă parte, se anunță vești bune legate de familie și de membrii acesteia. Ești în stare să îți asumi riscuri la care până acum nici nu te gândeai, iar cu răbdare și atenție poți avansa foarte mult, în ceea ce ți-ai propus. Începi a fi mai conștient de propriile puteri, ceea ce este un avantaj imbatabil în fața celorlalți. Numărul norocos: 14.

Balanță

Pasiunea cu care faci totul și eforturile depuse în domeniul carierei tale sunt evidente astăzi, fiind observate chiar și de cei mai acerbi contestatari ai tăi. Simți nevoia de a-ți exprima sentimentele și emoțiile mai mult decât de obicei, însă ia în calcul faptul că starea ta de spirit se poate schimba de la o oră la alta. S-ar putea ca pentru cei din jurul tău să fie greu a lucra alături de tine, astăzi, tu fiind mai temperamental decât de obicei. Numărul norocos: 2.

Scorpion

Astăzi poți pierde informații prețioase dacă nu încerci să fii omul potrivit la locul potrivit. Pe de altă parte, ceea ce vrei să ascunzi de ceilalți riscă să fie evidențiat de o terță parte, mai exact, fără acordul tău ¬secretele nu-ți vor mai fi în siguranță. Este posibilă apariția unor neînțelegeri între tine și cei apropiați, fie ei vecini, rude ori amici. Sunt de evitat confruntările. Numărul norocos: 7.

Săgetător

Vulnerabil, singuratic și neînțeles, cam așa se pare că ești astăzi. Probabil că și din punct de vedere emoțional te simți neîmplinit. Ceea ce te poate face să fii nervos ori reticent față de cei cu care interacționezi, dar în special față de cei de la care aștepți mai multe decât este cazul. Va trebui să ai răbdare, pentru simplul fapt că această influență nu durează mai mult de două zile. Numărul norocos: 12.

Capricorn

Ai tendința de a-i sufoca pe cei din jurul tău cu modul propriu de a organiza lucrurile și cu felul în care te porți vizavi de aceștia. Toate acestea provin din nevoia ta de a fi însoțit de persoana iubită și de a-ți asigura un ambient sigur și plăcut în care să te dezvolți. Asigură-te că le oferi celor dragi exact ceea ce îți dorești să primești de la ei. Numărul norocos: 5.

Vărsător

Se anunță o zi cu petreceri sau cu întâlniri amoroase. Profită de festinul astral oferit și bucură-te de prieteni, persoana iubita sau de copii. Este adevărat că pot ieși scântei și replici neplăcute, însă cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să depășești totul cu bine. S-ar putea ca membrii familiei să îți taie veselia, dar ar fi bine să ții cont și de părerile lor. Pe de altă parte, folosește-ți creativitatea pentru a-i surprinde pe cei dragi în mod plăcut. Numărul norocos: 15.

Pești

O zi în care energia exuberantă trebuie să se manifeste, creativitatea fiindu-ți alimentată și ideile inspirate. Entuziasmul te însoțește pretutindeni, iar bucuria cu care împărtășești și celorlalți trăirile pe care le ai și ceea ce experimentezi te va ridica în topul preferințelor acestora, în ceea ce privește compania pe care o poți oferi. Ți se confirmă încă o dată ¬dacă mai era cazul ¬ faptul că ești o persoană deosebită. Numărul norocos: 9.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×