Marele fenomen astrologic care se apropie: Jupiter retrograd în Capricorn pe 14 mai. Apar efecte dure

Dan Suta   
în Horoscop
02/05/2020, 20:33
Marele fenomen astrologic care se apropie: Jupiter retrograd în Capricorn pe 14 mai. Apar efecte dure
Jupiter retrograd în Capricorn pe 14 mai. Sursa foto: pixabay.com

Jupiter devine retrograd în Capricorn pe 14 mai și este, de departe, principalul fenomen astrologic de care va depinde soarta lumii peste câteva zile.

Jupiter retrograd pe 14 mai în zodia Capricorn

Înainte să aflăm cum vor fi afectate aceste zodii și ce ne aduce cea mai mare planetă din sistemul nostru solar la scară globală, să aflăm câteva lucruri despre acest corp ceresc și care este rolul său în astrologie.

Așadar, în astrologie, planeta Jupiter este considerată marea benefică pentru că energia pe care o aduce se concretizează în creștere, în dezvoltare și explorarea lumii înconjurătoare cu un scop nobil: atingerea Nirvanei.

Când este retrogradă, însă, planeta Jupiter poate scoate la iveală cele mai ascunse secrete și poate declanșa adevărate răsturnări de situații, revolte, despărțiri ori chiar catastrofe naturale.

Balanțele și Scorpionii se pot replia din punct de vedere financiar

Fiecare zodie are un raport special cu planeta Jupiter. Cea mai avantajată în această perioadă, din 14 mai, este Săgetătorul, pe care Marele Benefic îl guvernează, de altfel.

Berbecii, Leii, Peștii, Vărsătorii și Gemenii se vor confrunta cu acele aspecte ale vieții pe care le-au tot neglijat de la începutul anului.

Pentru unii, data de 14 mai va marca un nou început, destinul acestora schimbându-se radical, ca și cum o mașină aflată în mers cu o viteză uriașă ar schimba traseul la 180 de grade.

Taurii vor beneficia de energia necesară pentru a face față sarcinilor tot mai grele și tot mai multe de la locul de muncă, deci ei dau un test de rezistență în această perioadă.

Racii sunt protejați de la jumătatea lunii mai și asta pentru că au știut cum să își facă temele, cum să se pregătească de cele mai dificile momente anunțate de mult.

Fecioarele continuă să mediteze și se feresc să ia decizii radicale, chiar dacă de multe ori se află sub impactul nervilor. Se bazează deocamdată pe intuiție și o fac foarte bine.

Balanțele și Scorpionii pot primi puțin ajutor din partea lui Jupiter în sectorul financiar, căci pușculița li se cam termină.

Capricornii au parte și ei de momente interesante și vor străluci din punct de vedere profesional.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×