Sfatul zilei de vineri, 21 februarie 2020. Taurul este pe marginea prăpastiei din punct de vedere emoțional

Alexa Serdan   
în Horoscop
20/02/2020, 13:55
Sfatul zilei de vineri, 21 februarie 2020. Taurul este pe marginea prăpastiei din punct de vedere emoțional
Acesta este sfatul zilei pentru vineri, 20 februarie 2020, pentru cele 12 zodii. Sursa foto: pixabay.com

Ca în fiecare zi am pregătit sfatul care că spune care sunt evenimentele de care să te ferești în funcție de zodia în care te-ai născut. Citește în rândurile de mai jos care este sfatul zilei pentru vineri, 20 februarie 2020, pentru toate cele 12 zodii ale horoscopului european.

Așa arată sfatul zilei de vineri, 20 februarie 2020, pntru fiecare zodie în parte

Berbec

Trecutul te ajunge din urmă și trebuie să plătești pentru toate faptele tale. Fie că-ți place, fie că nu, orice situație are o consecință, iar tu le-ai mai ignorat în ultime vreme. A venit timpul să iei taurul de coarne și să faci ceva în acest sens.

Taur

Ai strâns numeroase frustări și supărări legat de partea sentimentală. Nu te mai simți în largul tău alături de partenerul de viață și simți nevoia să evadezi. Mare atenție însă că ești pe marginea prăpastiei, un singur pas greșit și totul s-a terminat.

Gemeni

Necrederea și nesiguranța nu aduc nimic bun astăzi. Te simți nedreptățit și nesigur pe forțele proprii, iar colegii de serviciu observă acest lucru. Ești taxat aspru de șefi și nu este exclus să ieși cam șifonat din discuțiile cu aceștia.

Rac

Nu te lăsa dus de val și încearcă să fii rațional. Supărarea și tensiunile nu te ajută cu nimic, încearcă să-ți păstrezi cumpătul și totul va fi bine. Nu arunca cu săgeți în stânga și-n dreapta pentru că soarta se întoarce, mereu.

Leu

Lucrezi contracronometru, dar rezultatul este cel așteptat. Stresul și timpul sunt de partea ta de data asta și te ajută să termini toate planurile pe care le ai în minte. Nu uita să îți iei o pauză binemeritată la finalul zilei și să te relaxezi.

Fecioară

Ești cu nasul pe sus și prietenii preferă să păstreze distanța. Atitudinea de aroganță nu-ți aduce nimic bun. Renunță la anumite principii și schimbă ușor macazul și vei simți imediat diferența. Nu ezita să fii mai bun cu cei din jur.

Balanță

Ai parte de o zi activă și productivă din toate punctele de vedere. Astrele sunt de partea ta, nu ezita să-ți faci planuri de călătorie pentru acest weekend. Ia-ți partenerul de viață și simte-te bine, nu ține cont nici de vreme, nici de oră.

Scorpion

Nu-ți mai bate capul cu toate nimicurile și renunță la lucrurile inutile din locuință. Ai adunat foarte multe obiecte, dar majoritatea nici nu au fost scoase din cutii. Cumpără doar lucrurile strict necesare, dar nu prea curând.

Săgetător

Ascultă-ți intuiția și fă lucrurile pe care le simți. Încearcă să faci planurile numai pe moment pentru că s-ar putea să ai parte de surprize neașteptate. Poate fi vorba de vizita unui rude mai îndepărtate sau partenerul de viață te invită la o cină romantică.

Capricorn

Nu mai amâna și pune-ți ideile în practică. Ai imaginație și creativitate și vei avea un succes asigurat. Nu asculta vorbele celor din jur și urmează-ți inima. Tu știi cel mai bine ce vrei de la viață, nu cei din jur care sunt doar simplii trecători.

Vărsător

Ești tot mai distant față de cercul de prieteni. Nu mai vezi nimic bun în jurul tău și ai ajuns să te îndepărtăzi. Singurătatea și închiderea în tine nu sunt răspunsurile pe care le cauți. Ia atitudine și ieși din carapacea în care ai intrat.

Pești

Descoperi că adevărul este dureros și realizezi că așa se simt persoanele de lângă tine atunci când minți cu nerușinare. Acum ești în postura de „victimă” și nu-ți place deloc această situație. Răspunsul este la tine, trebuie doar să faci schimbări uriașe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×