Sfatul zilei de joi, 20 februarie 2020. Balanța reușește să se mobilizeze în orice situație

Alexa Serdan   
în Horoscop
19/02/2020, 14:11
Sfatul zilei de joi, 20 februarie 2020. Balanța reușește să se mobilizeze în orice situație
Citește aici sfatul zilei pentru joi, 20 februarie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Sfatul zilei pentru joi, 20 februarie 2020, vine cu vești extraordinare pentru nativii Balanță care vor avea parte de o zi minunată. Pe de altă parte persoanele născute în zodia Leu au o zi foarte aglomerată la locul de muncă. Află din rândurile de mai jos ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte.

Acesta este sfatul zilei pentru joi, 20 februarie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Nu te arunca cu capul înainte și calculează pașii pe care îi ai de urmat. Ascultă sfaturile unui prieten de încredere și abia apoi ia decizii. Analizează la sânge situația în care te afli.

Taur

A venit momentul să nu-ți mai cauți scuze și să-ți urmezi visele. Dacă nu acum, atunci când, la bătrânețe? Gândește-te bine la toate pasiunile pe care le ai și care merită duse mai departe.

Gemeni

Ai o zi aglomerată la locul de muncă și nu știi de unde să te apuci. Fă-ți o listă cu priorități și urmează-le pas cu pas. Calmul și determinarea te vor ajuta să duci la capăt toate sarcinile.

Rac

Nu mai lăsa pe mâine ce poți face azi. Nu mai ignora problemele acumulate în ultima vreme și rezolvă-le. Fii mai atent legat de problemele de sănătate și mergi la medic preventiv.

Leu

Ai o zi foarte încărcată la serviciu, dar șefii nu trec cu vederea devotamentul tău. Colegii de birou sunt puțin geloși, dar nu trebuie să-i bagi în seamă. Mergi mai departe pe drumul tău.

Fecioară

Noile experiență te determină să-ți faci planurile pentru viitor. Ai cam fost delăsător în ultima vreme, ar fi cazul să te concentrezi mai mult. Contează numai pe tine și pe forțele proprii.

Balanță

Balanța are o energie molipsitoare și găsește motivația necesară pentru a duce la capăt toate planurile. Legat de partea sentimentală, partenerul de viață te va surprinde cu o surpriză de neuitat.

Scorpion

Ești presat de oamenii din jur și simți un stres constant. Detașează-te de grijile și problemele cotidiene și relaxează-te într-un loc minunat. Ai mai multă încredere în tine și în judecata proprie.

Săgetător

Adori să fii în centrul atenției, dar nu toată lumea vede acest lucru cu ochi buni. Mare atenție să nu cazi în cealaltă extremă și să dai în penibil. Încearcă să fii echilibrat și temperat.

Capricorn

Relația cu partenerul de viață a intrat pe făgașul normal și azi ai parte de momente de neuitat în cuplu. Discută deschis și sincer cu jumătatea ta și alegeți să faci cât mai multe lucruri împreună.

Vărsător

Atenția îți este îndreptată spre problemele de familie pe care le ai în cârcă. Mai renunță la greutăți și nu mai lua toate grijile asupra ta. Concentrează-te mai mult pe bunăstarea ta sufletească.

Pești

Te-ai izolat enorm față de cei din jur și adori să stai în singurătate. Ești tot mai atent la nevoile și grijile personale și i-ai lăsat pe ceilalți pe planul doi. Dar oare cât va mai dura această perioadă?

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×