Sfatul zilei de vineri, 15 mai 2020. Fecioarele trebuie să facă un pas decisiv

Dan Suta   
în Horoscop
14/05/2020, 07:31
Sfatul zilei de vineri, 15 mai 2020. Fecioarele trebuie să facă un pas decisiv
Sfatul zilei de 15 mai pentru zodia ta. Sursa foto: pixabay.com

Citește sfatul zilei de vineri, 15 mai 2020 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Fecioarele trebuie să prindă mai mult curaj, să facă un pas important pentru îndeplinirea unei dorințe mai vechi.

Sfatul zilei de 15 mai pentru zodia ta

Berbec: Pune-te serios pe treabă și nu te mai plânge din orice motiv. E momentul să devii un pic mai responsabil. Numărul norocos al zilei: 13.

Taur: Îți dai seama că nu îți lipsesc multe lucruri în viață pentru a fi cu adevărat fericit. Bucură-te de tot ceea ce ai deja. Numărul norocos: 10.

Gemeni: Te trezești cu chef de plecat, dar poate mai trebuie să aștepți puțin și să analizezi bine călătoria pe care vrei s-o faci. Numărul norocos: 1.

Fecioarele trebuie să rupă pisica în două

Rac: Dialoghează mai mult, ascultă mai mult, lasă-i pe interlocutorii tăi să își ducă ideile la capăt. Numărul norocos: 2.

Leu: Nu te mai lăuda cu lucrurile pentru care nu ai niciun merit. Nu uita că minciuna are picioare scurte. Numărul norocos: 4.

Fecioară: Trebuie să faci un pas important, unul chiar decisiv pentru liniștea ta sufletească. Numărul norocos: 8.

Sfatul zilei de 15 mai pentru Balanță: Deciziile luate la nervi nu sunt tocmai cele mai bune din lume. Concentrează-te asupra sarcinilor de la muncă mai mult. Numărul norocos: 7.

Scorpion: Nu te lăsa influențat de poveștile melodramatice ale anumitor persoane. Unele dintre ele sunt doar o strategie. Numărul norocos: 6.

Săgetător: Pune-te pe primul loc acum, mai mult ca oricând. Demonstrează-ți că te iubești cu adevărat. Numărul norocos: 9.

Capricorn: Nu lăsa lucrurile în voia sorții, ci fă ceva pentru a schimba ceea ce nu îți convine. Încă mai ai suficient timp. Numărul norocos: 3.

Sfatul zilei de 15 mai pentru Vărsător: Treci cu vederea criticile pe care le fac persoanele care nu te cunosc. Dacă ai băga în seamă pe toată lumea nu ai ajunge departe. Numărul norocos: 5.

Pești: Realizezi că cea mai mare avere pe care o ai este familia ta. Dă totul pentru ea. Numărul norocos: 11.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×