Femeia și bărbatul Fecioară. Ce au în comun și la ce capitole sunt diferiți

Stefania Băcanu   
în Horoscop
12/05/2020, 21:22
Femeia și bărbatul Fecioară. Ce au în comun și la ce capitole sunt diferiți
Femeia și bărbatul Fecioară. Ce au în comun și la ce capitole sunt diferiți Sursa foto. bunadimineata.ro

Femeia și bărbatul Fecioară sunt responsabili și asigură stabilitate în relație. Sunt profunzi, intelignți și foarte atenți la detalii. Acestea sunt punctele comune, dar există și capitole unde sunt foarte diferiți.

Zodie de Pământ, Fecioara este o adevărată provocare pentru partener, deoarece, dacă ai alături o Fecioară, se spune că ți-ai găsit nașul. Are standarde înalte, este exigentă, perfecționistă și foarte ordonată.

Femeia Fecioară – caracteristici generale

Femeia Fecioară poate părea un pic introvertită uneori, dar ea nu se teme să fie dură sau să plece în căutarea a ceea ce-şi doreşte, indiferent de ceea ce spun sau gândesc ceilalţi despre ea. Mai exact, își poate părăsi soțul, oricând, pentru a-și urma dragostea.

Privește schimbarea destinului cu încredere și îndrăzneală și nu se dă înapoi de la începuturi periculoase șau nesigure.

Această femeie va face tot ce e nevoie pentru a-şi atinge obiectivele. Nu îi sta în drum pentru că va fi vai de tine. Calcă peste cadavre pentru a-și atinge țelul.

Totuși, femeia Fecioară este loială, atunci când iubește cu adevărat. Când vine vorba de relaţii, ea este una dintre acele femei care pun totul la bătaie pentru a repara ceva stricat în loc să fugă la primul necaz care apare.

Bărbatul Fecioară – caracteristici generale

Timid și modest, pe alocuir, bărbatul Fecioară este mai mult analitic decât sentimental, mai mult intelectual decât romantic. Are nevoie de siguranță, nu îi plac misterele și preferă să fie într-o ușoară gardă, pentru a nu fi luat prin surprindere de eventualele evenimente negative.

Este practic și foarte organizat, dar îi este teamă că intimitatea lui va fi invadată, și nu îi place acest lucru. Nu este o carte deschisă din timiditate și precauție.

Fire extrem de sensibilă, Fecioarele nu agrează prea tare ideea de iubire și îndrăgostire deoarece consideră că este risipă de energie și timp, tocmai de aceea, foarte mulți celibatari se află sub acest semn zodiacal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×