Sfatul zilei de vineri, 10 aprilie 2020. Capricornul se impune și are numai de câștigat

Alexa Serdan   
în Horoscop
09/04/2020, 11:50
Sfatul zilei de vineri, 10 aprilie 2020. Capricornul se impune și are numai de câștigat
Așa arată sfatul zilei pentru vineri, 10 aprilie, de la zodie la zodie. Sursa foto: pixabay.com

Sfatul zilei pentru vineri, 10 aprilie, aduce vești bune pentru toate semnele zodiacale care se vor bucura de timpul petrecut alături de familie și oameni dragi. Citește în rândurile de mai jos care sunt evenimentele de care au parte cele 12 semne zodiacale și care sunt sfaturile astrelor.

Acesta este sfatul zilei pentru vineri, 10 aprilie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Unele vise sunt greu de realizat și îți vei da seama de acest în curând. Ia totul pas cu pas și într-un final vei ajunge la destinația pe care o ai în minte.

Taur

Ești cu gândul în altă parte și s-ar putea să faci greșeli majore la locul de muncă care nu mai pot fi reparate. Concentrează-te mai mult și fii cu ochii-n patru.

Gemeni

Desprinde-te de trecut și nu mai privi în urma ta. Rezumă-te la lucrurile importante pe care le ai de realizat și rezervă-ți timp și pentru odihnă.

Rac

Bârfele și răutățile despre tine ajung la urechea ta, lucru care ți-ar putea da peste cap rutina zilnică de la serviciu. Este important să nu dai atenție persoanelor toxice din jur.

Leu

Ai senzația că este ceva în neregulă cu tine și nu te simți deloc în apele tale. Ești puțin aerian și nu reușești să depășești nicio situație, dar cu puțin voință vei termina tot ce ai în plan.

Fecioară

Astrele te sfătuiesc să-i ajuți cu oamenii din jur, chiar dacă este vorba doar de simple cuvinte. Vorbele și îndemnurile tale sunt puternice, ai multă responsabilitate pe umeri.

Balanță

Te stresezi prea mult din toate punctele de vedere și acest lucru îți afectează sănătatea. Oferă mai multă atenție relaxării și odihnei și stai mai mult pe acasă.

Scorpion

Cedează în fața oamenilor care susțin un tărie doar un anumit punct de vedere. Nu-i lăsa să-ți distrugă starea de spirit și fii mai înțelept decât ei.

Săgetător

Pune-ți ordine în gânduri și în sentimente acum, nu mai aștepta ziua de mâine. Fii responsabil și pune pe primul plan familia și abia apoi locul de muncă.

Capricorn

Ești hotărât să nu mai asculți de oamenii din jurul tău și să iei totul în piept. Impune-te în fața celorlalți și spune-ți punctul de vedere, numai așa vei câștiga.

Vărsător

Nu te mulțumi cu firimituri, ai potențial și poți face mai mult decât spun cei din jur. Arată-le că te poți descurca în orice situație limită.

Pești

Trăiește fiecare clipă la intensitate maximă și bucură-te de iubirea primită din partea celor dragi. Lasă deoparte tot ce este legat de muncă și relaxează-te.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×