Sfatul zilei de joi, 9 aprilie. Una dintre zodii este lovită de ghinion

Alexa Serdan   
în Horoscop
08/04/2020, 11:20
Sfatul zilei de joi, 9 aprilie. Una dintre zodii este lovită de ghinion
Sfatul zilei pentru joi, 9 aprilie, pentru toate cele 12 zodii. Sursa foto: Pinterest.com

Sfatul zilei de joi, 9 aprilie, aduce în general vești bune pentru cele 12 semne zodiacale, însă una dintre ele va fi greu încercată de soartă și trebuie să depună eforturi majore pentru a ieși la liman. Citește în rândurile de mai jos despre cine este vorba, dar și care sunt evenimentele de care au parte ceilalți nativi.

Așa arată sfatul zilei de joi, 9 aprilie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Ai așteptări prea mari de la partenerul de viață și s-ar putea să fii dezamăgit. Nu te mai baza pe oamenii din jur și încearcă să iei singur propriile decizii.

Taur

Discuții nepotrivite iscate pe fondul unei noi sarcini la locul de muncă. Dacă știi că ai dreptate susține-ți punctul de vedere și nu da niciun pas înapoi.

Gemeni

Lasă-te îndrumat de astre dacă simți că nu mai știi încotro s-o apuci. Uneori este bine să te mai lași și dus de val pentru că nu știi ce oportunități ies în calea ta.

Rac

Sfaturile și susținerea familiei te-a ajutat enorm să te organizezi și să-ți pui ordine în gânduri perioada asta. Nu ezita să răsplătești oamenii dragi din viața ta.

Leu

Nu este marți, nu este nici 13, dar totuși ești lovit de un ghinion teribil. Orice ai face dai greș, nu te mai poți concentra și nu este exclus să-ți pierzi cumpătul sau să clachezi.

Fecioară

Ai tendința să-ți plânge de milă pentru că unele lucruri nu merg cum ți-ai dorit. Privește în jurul tău și mulțumește-te cu puținul pe care-l ai, alții nu au nici asta.

Balanță

Câteva dintre ideile tale vor prinde contur când te aștepți mai puțin. Este posibil ca dintr-o pasiune să câștigi și ceva bănuți, dar asta depinde numai de motivația ta.

Scorpion

De data aceasta nu trebuie să fii împins de la spate ca să duci la capăt toate lucrurile pe care le ai în minte. Acționează la calm și nu vei avea niciun regret mai târziu.

Săgetător

Creativitatea și imaginația sunt la cote maxime azi. Te simți foarte inspirat și motivat să așterni pe hârtie planurile și ideile pe care le ai în minte.

Capricorn

Nu le da celor din jur ocazia să aibă dreptul la replică. Stai departe de oamenii care caută scandal din orice nimic și nu le da apă la moară. Este de preferat să stai mai retras.

Vărsător

Te simți constrâns și stresat și ai putea face lucrurile greșit. Ia o mică pauză și apoi concentrează-te pe lucrurile esențiale pe care le ai astăzi în plan.

Pești

Ai parte de o zi minunată din toate punctele de vedere. La locul de muncă toate merg strună, iar în viața de cuplu ești răsfățat de partenerul de viață care are ocazia să stea mai mult cu tine.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×