Sfatul zilei de 7 aprilie 2020. Leul are o atitudine pozitivă și tonică

Bogdan Solomon   
în Horoscop
06/04/2020, 16:02
Sfatul zilei de 7 aprilie 2020. Leul are o atitudine pozitivă și tonică
Leii se vor simți extraordinar dacă vor respecta sfatul zilei de marți, 7 aprilie. Sursa foto: pixabay.com

FANATIK îți aduce sfatul zilei de marți, 7 aprilie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Leului. Izolarea la domiciliu nu te scoate din starea de bună dispoziție pe care ai căpătat-o în acest weekend. Vacanța forțată îți priește de minune, ba chiar te simți mai tonic și mai pozitiv ca niciodată. Ține-o tot așa!

Așa arată sfatul zilei de marți, 7 aprilie

Berbec

Latura artistică iese la suprafață și tot ce atingi se transformă într-o operă de artă. Comunici cu talent, scrii ca un adevărat maestru, cânți minunat sau aranjezi orice obiect la locul potrivit cu mult bun gust. Se poate vorbi de calități care te definesc și pe care ar trebui să le folosești mai insistent. Dacă nu ai deja veleități artistice sau chiar o carieră într-un domeniu legat de artă, caută mai serios prin bagajul tău de preocupări, că nici nu știi ce scoți la iveală. Pune mâna pe stilou și scrie ce îți trece prin minte, apoi fă public ce ai scris!

Taur

Faci nenumărate drumuri cu scopul de a strânge sau depune documente importante, fără de care nu poți duce mai departe un proiect. Umbli pe la tribunal, notari, instituții ale statului și peste tot ți se mai cere câte ceva. Înarmează-te cu multă răbdare, pentru că nu vei rezolva tot ce ai de făcut dintr-o singură ieșire. Te vor mai chema și mâine, mai trebuie să aduci cine știe ce altă hârtie la dosar, pentru că nu sunt întrunite toate condițiile legale să termini totul așa cum ți-ai propus. Ca atare, toate relațiile pe care le ai acum cu forurile supreme sunt motiv de stres și de insistență. Până rezolvi tot, durează și faci zeci de drumuri!

Gemeni

Poți fi un consilier financiar de succes pentru o persoană care nu prea se pricepe să își gestioneze resursele. Chiar dacă nu deții studii de specialitate, ai o experiență bogată de viață şi știi să îți menții sub control balanța financiară. Prin exemplul personal vei arăta altora cum să cheltuiască atent, cum să-și administreze veniturile astfel încât să nu genereze dezechilibre. Ai reuşit! Ești pe un teren suficient de stabil pentru a te bucura de bani fără griji, dar acum a venit vremea să le împărtășești și altora cum ai izbutit.

Rac

Azi ai grijă mare la tentațiile rele pentru că ești gata să faci o mare greșeală, împins de cineva care, sub aparența unui prieten, caută să te inducă în eroare. Sunt doar rele intenții și, dacă le dai curs, ai putea ajunge în fața unui eșec imposibil de reparat. Este o zi în care riscul își bagă coada și, dacă nu ești atent la semnalele negative care vin din toate părțile, ai putea strica totul, fără a mai putea recupera ceva. Poate fi chiar ispita de a face singur un rău, de a comite o infracțiune, cu speranța că nu se va observa, dar de aici nu poate ieși nimic bun, decât o complicație și mai mare. Nu trebuie să faci nimic ilegal, riscant sau malițios!

Leu

Ai o atitudine pozitivă și tonică, dar când te privești în jur, nu ai parte de o atmosferă la fel de plăcută din partea celor care îți țin companie. Unii vor profita de buna dispoziție pe care o emani pentru a se încărca și ei cu energie, însă riști să aluneci pe panta pesimismului, molipsindu-te de la ei. Cineva din familie trece prin momente dificile și îi stai alături trup și suflet; suferi pentru el de parcă ar fi chiar problemele tale. Îi faci foarte bine cu simpla ta prezență și încerci să-l ajuți, sperând să-l vezi din nou zâmbind.

Fecioară

Primești niște informații care te întristează, pentru că afli secrete neplăcute ale unor persoane despre care aveai o cu totul altă părere. Te îngrijorează ce auzi, dar înainte de a da crezare, încearcă să afli și din alte surse dacă sunt adevărate, ca nu cumva să fie doar zvonuri, bârfe sau răutăți din partea celor care nu te au la suflet. Dacă te vei lua după cele auzite, ai putea avea parte de o zi proastă. Prefă-te că nici nu ai auzit aceste vești și luptă cu emoția negativă care îți dă târcoale. În fond, nu te privește personal ceea ce afli azi.

Balanță

Te prezinți în fața unui auditoriu care are așteptări mari de la tine. Deși ești bine pregătit și îți știi lecția, emoțiile te copleșesc când vezi atâția spectatori. Gândește-te că ești un profesor care are un mesaj foarte important de transmis elevilor și trebuie să îți ții sub control nesiguranța, teama de a fi în centrul atenției. Aceste slăbiciuni nu au ce căuta pentru că discursul este limpede, bine organizat, atractiv, interesant. Îi vei cuceri pe toți de la prima frază!

Scorpion

Aştepți cu nerăbdare o aprobare sau un document oficial care să îți asigure evoluţia în planurile viitoare. Fără acea semnătură, nu poţi trece mai departe, căci depinzi de ea, altfel riști să mergi pe o cale ilegală sau incorectă care, mai devreme sau mai târziu, se va împotmoli într-un refuz. Fă tot posibilul să obții acel act de care depinde succesul unei afaceri, ca să nu investești inutil bani, energie şi timp într-o direcţie care nu este susţinută de legi clare. Nici nu ştii cum poți să te trezești cu vreo sancţiune dacă ignori aspectul legal al planurilor începute!

Săgetător

Îți convine de minune atmosfera calmă care se lasă peste unele planuri care momentan nu mai aduc nimic nou în atenţie. Ocupă-te de o serie de lucruri banale care tot aşteaptă la rând, însă, după ce le vei duce pe toate la îndeplinire, vei vedea că, dintr-o dată ți se eliberează lista de sarcini, lăsând loc pentru multe alte preocupări interesante. Depune un efort să termini acele aspecte minore de care până acum nu aveai chef să te ocupi, pentru că vei şterge dintr-un foc un şir lung de mărunţişuri care se tot aglomerau. Scapă de ele şi vei răsufla uşurat!

Capricorn

Azi vei decide cu inima nu cu raţiunea şi nici cu logica. Va fi o decizie bazată pe colaborarea dintre sentimente şi instinct, cele care simt exact încotro va merge o problemă pe care mintea parcă nu o poate gestiona cum se cuvine. Degeaba ai învăţat o mulţime de lucruri de-a lungul vieţii, pentru că vei vedea că tot ceea ce îți transmite vocea interioară este ceea ce contează mai mult. Lasă emoţia să aleagă ce este mai bine pentru tine!

Vărsător

Banii vin şi se duc cât ai clipi, dar nu contează că dispar atât de repede, ci că, datorită lor, mai ştergi de pe lista de restanțe o serie de cheltuieli care îți apasă pe umeri ca o povară. Ai putea scăpa de mai multe facturi dintr-un foc. Sunt sume mici, dar pic cu pic se face o sumă mai mare şi vei încheia ziua cu un sentiment de satisfacţie că ai mai onorat câteva datorii. Chiar ar fi indicat să te îndrepţi spre sumele cele mai mici de pe lista de datorii, pentru că ai putea plăti mai multe deodată, şi lista cea lungă se va micşora.

Pești

Ești blocat într-un punct sensibil şi nu găsești forţa sau motivaţia de a trece peste el. Ai avea nevoie de încurajări de pe margine, de susţinerea celor din jur, dar, când privești cu atenție, observi că nici aceştia nu sunt în toane mai bune. Ziua pare să fie ratată din multe puncte de vedere, având impresia că baţi pasul pe loc. Dacă vezi că nimic nu înaintează, ocupă-te de cu totul alte aspecte, mai banale şi mai simple, pentru că cele cărora le acorzi mai multă importanță nu înaintează. Ar fi de preferat o zi de pauză dar dacă nu ți-o poţi permite, nu te crampona de piedici.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×