Sfatul zilei de vineri, 1 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să creadă mai mult în oameni!

Dan Suta   
în Horoscop
31/10/2019, 13:20
Sfatul zilei de vineri, 1 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să creadă mai mult în oameni!
Sfatul zilei de 1 noiembrie 2019. Sursa foto: feminis.ro

Citește sfatul zilei de vineri, 1 noiembrie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Descoperă ce te îndeamnă astrele să faci și care este numărul tău norocos pentru ziua de vineri. Vărsătorii trebuie să capete mai multă încredere în oameni, în special în cei foarte apropiați. Chiar dacă lucrurile nu sunt tocmai roz pentru nativii de aer, sunt nevoiți să facă niște eforturi pentru a se simți confortabili în preajma persoanelor de care depind.

Sfatul zilei de 1 noiembrie 2019 pentru fiecare zodie:

Berbec: Pune-te la curent cu noutățile din domeniul în care activezi și dă-i bice! Omul învață cât trăiește, deci nu te rușina să recunoști că mai sunt lucruri pe care trebuie să le deprinzi din mers. Numărul norocos al zilei: 11.

Taur: Poți demonstra că ești capabil de răutăți, mai ales dacă ești provocat, dar azi e bine să îți păstrezi calmul, să îți păstrezi zen-ul orice ar fi. Numărul norocos al zilei: 2.

Gemeni: Nimeni nu are motive să te pună la zid pentru nimic. Vorba aceea: cine e fără de greșeală să arunce primul cu piatra! Numărul norocos al zilei: 10.

Racii au parte de o zi frumoasă din punct de vedere emoțional

Rac: E o zi bună pentru tine din punct de vedere spiritual. Ai parte de niște emoții care seamănă a melancolie, niște senzații care îți fac mult bine. Trăiește fiecare clipă. Numărul norocos al zilei: 4.

Leu: Egocentrismul tău trebuie redus nițel, căci azi riști să te ciocnești cu o persoană poate și mai narcisistă decât tine. Evită conflictele. Numărul norocos al zilei: 3.

Fecioară: Ai parte de lucruri frumoase, dar nu prea știi să le apreciezi. Poate că este cazul să îți amintești câte ai câștigat în ultima vreme. Numărul norocos al zilei: 9.

Balanță: Lasă negativismul și fii mai proactiv! E greu la început, căci trebuie să tragi de tine, dar în cazul de față pofta chiar vine mâncând! Numărul norocos al zilei: 1.

Scorpion: Taci și faci. E cea mai bună atitudine pentru că numai lăsând rezultatele să vorbească de la sine vei închide gura lumii. Numărul norocos al zilei: 7.

Săgetător: Nu te arunca în fața unor proiecte despre care nu știi nici măcar ABC-ul. Numărul norocos al zilei: 5.

Capricorn: Fericirea stă în lucrurile mărunte și trebuie doar să deschizi ochii și să privești în jurul tău. Numărul norocos al zilei: 13.

Vărsător: Nu îți pierde încrederea în oameni, în ciuda dezamăgirilor din ultima perioadă. Numărul norocos al zilei: 22.

Pești: Azi trebuie să eviți semnarea unor contracte, căci se anunță o zi păguboasă din punct de vedere financiar. Numărul norocos al zilei: 6.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×