Sfatul zilei de sâmbătă, 4 aprilie. Leul este jucăuș și îi binedispune pe ceilalți

Alexa Serdan   
în Horoscop
03/04/2020, 11:02
Sfatul zilei de sâmbătă, 4 aprilie. Leul este jucăuș și îi binedispune pe ceilalți
Sfatul zilei pentru sâmbătă, 4 aprilie, pentru toate cele 12 zodii. Sursa foto: Pinterest.com

Astrologii vin cu vești bune pentru weekendul acesta, în special pentru ziua de sâmbătă. Potrivit sfatului pentru data de 4 aprilie semnele zodiacale au parte de iubire, amintiri și clipe frumoase petrecute alături de oamenii dragi.

Sfatul zilei pentru sâmbătă, 4 aprilie, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Optimismul și veselia te ajută să treci cu bine peste toate greutățile vieții. Nu mai pune la suflet toate răutățile din jur și mergi mai departe cu capul sus.

Taur

Fii mai atent la relațiile de iubire, dar și de prietenie. Comunicarea și deschiderea către nou te vor ajuta să spui tot ce ai pe suflet. Fii sincer cu tine și cu cei din jur.

Gemeni

Reușești să vezi partea plină a paharului și curcubeul care apare după un bloc gri. Renunță la amintirile dureroase și dă pagina. Nu mai trăi în trecut pentru că viitorul te așteaptă luminos și clar.

Rac

Nu-ți mai impune limite și ieși din zona de confort. Discută sincer cu partenerul de viață și nu mai căuta nod în papură la orice aveți de împărțit.

Leu

Umorul și glumele sunt la ordinea zilei și reușești să le mai descrețești frunților celor din jur. Înarmează-te cu cele mai bune poante și destinde atmosfera de acasă sau de la locul de muncă.

Fecioară

A venit momentul să te bucuri de clipele libere. Petrece-ți timpul în compania persoanelor dragi și creează-ți noi amintiri. Trăiește fiecare zi ca și cum ar fi ultima!

Balanță

Te bazezi prea mult pe părerea celor din jur. Ar fi momentul să iei inițiativa și să pui piciorul în prag. Nu mai asculta de ceilalți și fă ce crezi de cuviință.

Scorpion

Astrele te sfătuiesc să-ți descoperi o nouă pasiune care să te facă să uiți de ceas. Umple-ți ziua cu lucruri care-ți fac plăcere și lasă pentru mâine deciziile cu adevărat importante.

Săgetător

Ești foarte implicat în relația de iubire, iar partenerul de viață te răsplătește pentru dragostea pe care i-o porți. Să nu fii surprins dacă îți pregătește o cină romantică.

Capricorn

Este momentul să te faci auzit și să scoți la suprafață atuurile de care dispui. Renunță la negativism și gândește în perspectivă. Muncește mai mult și rezultatele nu vor întârzia să apară.

Vărsător

Oferi din plin afecțiune și atenție celor din jur, dar mai trebuie să te gândești și la tine. Nu te mai pune mereu pe ultimul loc și axează-te mai mult pe nevoile tale.

Pești

Ar fi cazul să faci ceva economii în următoarea perioadă și să nu mai arunci cu banii în stânga și-n dreapta. Există posibilitatea unei măriri de salariu, dar nu te baza prea mult pe asta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×