Sfatul zilei de joi, 2 aprilie 2020. Fecioarele trebuie să fie mai rezervate în opinii

Dan Suta   
în Horoscop
01/04/2020, 12:23
Sfatul zilei de joi, 2 aprilie 2020. Fecioarele trebuie să fie mai rezervate în opinii
Sfatul zilei de 2 aprilie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Citește sfatul zilei de joi, 2 aprilie 2020 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Fecioarele trebuie să fie ceva mai rezervate cu opiniile pe care le emit.

Sfatul zilei de 2 aprilie 2020 pentru zodia ta

Berbec: Concentrează-te cu foarte mare atenție asupra sarcinilor pe care le primești la serviciu pentru că riști să greșești în multe locuri. Numărul norocos al zilei: 5.

Taur: Ai tot felul de vise în perioada asta. Unele dintre ele nu se pot realiza, dar, nu dispera! Numărul norocos al zilei: 4.

Leii trebuie să lase lucrurile inutile deoparte. Nu e timp de pierdut

Sfatul zilei de 2 aprilie 2020 pentru Gemeni: Ești prins între ciocan și nicovală. Trebuie să faci o alegere și nu va fi deloc ușor. Numărul norocos: 1.

Rac: Vorbește mai mult cu persoana iubită, încearcă să afli de ce e supărată și nu te aventura în a emite ipoteze. Numărul norocos: 3.

Leu: Lasă lucrurile nesemnificative deoparte și apucă-te de cele restante. Ai de recuperat mult. Numărul norocos: 8.

Fecioară: Încearcă să nu îți mai dai cu părerea despre anumite lucruri fără să investighezi ceea ce afli. Numărul norocos: 11.

Balanță: Simți că lucrurile se îndreaptă într-o direcție greșită, fapt pentru care trebuie să rupi pisica în două. Nu te teme. Numărul norocos: 13.

Scorpion: Nimic nu se compară cu momentele în care ești singur și poți medita asupra lucrurilor cu adevărat importante din viața ta. Numărul norocos: 9.

Săgetător: Trebuie să iei niște decizii urgent. Unele chestiuni nu mai suportă amânare. Numărul norocos: 10.

Sfatul zilei de 2 aprilie 2020 pentru Capricorn: Nu pleca de la idei preconcepute la drum. Gândește pozitiv și totul va fi bine. Numărul norocos: 7.

Vărsător: Unele reguli nu se aplică și în cazul tău. Dacă știi că un lucru îți face rău, treci peste orice impediment și ai grijă de tine. Numărul norocos al zilei: 2.

Pești: Trebuie să tai răul de rădăcină cât mai repede posibil. Nu mai lăsa totul pe mâine. Acționează acum. Numărul norocos: 6.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×