Sfatul Zilei de sâmbătă, 16 noiembrie. Gemenii au probleme de sănătate

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
15/11/2019, 11:55
Sfatul Zilei de sâmbătă, 16 noiembrie. Gemenii au probleme de sănătate
Nativii din zodia Gemenilor ar putea avea parte de probleme de sănătate. Sursa foto: antena3.ro

FANATIK îți aduce sfatul zilei de sâmbătă, 16 noiembrie 2019, pentru fiecare zodie în parte! Cei mai mulți dintre nativi se vor bucura de un sfârșit de săptămână excelent, în special în privința vieții sentimentale. Dacă ești născut în zodia Gemenilor, trebuie să ai mare grijă, însă, pentru că nu este exclus să apară unele probleme de sănătate.

Așa arată sfatul zilei din data de 24 iunie

Berbec

Cu sau fără ajutorul celor din jur, te descurci de minune în noua ta misiune. Ai acumulat suficientă experiență încât să faci diferența între interesele tale și ale celor din jur. Nu te mai lași păcălit ușor și este foarte bine că ai realizat, în sfârșit, cum trebuie să gestionezi problemele care te macină de ceva vreme.

Taur

Îți pare extrem de rău pentru inconvenientele din ultima vreme. Reacționezi tot mai dur atunci când nu trebuie și mai ales vizavi de cine nu trebuie. Încearcă să îți stăpâneșți emoțiile și să te uiți pe cine ai în față atunci când te exprimi. Riști să îți pierzi prietenii dacă îți verși nervii pe ei. Numărul norocos: 3.

Gemeni

Problemele de sănătate se pot agrava în următoarea perioadă. Ai grijă la alimentația ta și renunță la proastele obiceiuri. Zahărul îți poate juca feste atunci când nu te aștepți. Încearcă să te hidratezi cât mai natural (apă proaspătă sau suc de fructe făcut chiar de tine) și evită pe cât posibil excesul de carbohidrați și sosurile picante. Numărul norocos: 5.

Rac

Îți place să te hrănești din suferințele celorlalți și te porți uneori ca o bătrânică avidă de telenovele. Nu te bucura de răul celuilalt pentru că roata se întoarce, iar atunci când îți va veni ție rândul s-ar putea ca nimeni să nu te mai sprijine așa cum vei dori. Concentrează-te asupra aspectelor cu adevărat relevante din viața ta și încearcă să te porți cât mai matur. Numărul norocos: 10.

Leu

Ai ocazia de a-ți cere scuze față de persoanele pe care le-ai bănuit că ți-ar face rău și chiar ai aruncat cu jigniri în stânga și în dreapta. Nu îți construi pașii pe prejudecăți și temeri, ci pe lucruri pozitive. Evită cu orice preț să pășești pe străzile care îți aduc amintiri negative sau să intri în contact cu oameni care ți-au făcut rău în mod deliberat. Numărul norocos: 14.

Fecioară

Ești pus în fața unui examen extrem de dificil. Trebuie să faci față sfidării, nepăsării, ignoranței și tupeului unei persoane față de care încă nutrești sentimente pure. Distanțează-te de patosul pe care îl simți de fiecare dată când dai  ochii cu acea persoană și privește-o ca pe un om ca oricare altul. Numărul norocos: 8.

Balanță

Nu mai ești de mult copilul răsfățat al familiei, fapt pentru care trebuie să te obișnuiești cu noul tău statut, acela de persoană matură și responsabilă pentru tot ceea ce i se întâmplă. Te poți baza pe un cerc restrâns de prieteni, dar nu uita, dacă vrei ca dorințele tale să se îndeplinească, ești singura persoană ce își poate îmbunătăți viitorul. Numărul norocos: 12.

Scorpion

Scorpionii simt nevoia unor schimbări în ceea ce privește viața sentimentală, astfel că încerci să rupi relația cu persoana iubită. Problema e că nu există argumente solide pentru a face acest lucru și riști să-i provoci partenerului răni care nu se vor vindeca prea curând. Numărul norocos: 7.

Săgetător

Ai planuri mari pentru acest sfârșit de săptămână, mai ales în ceea ce privește viața profesională. Sfatul nostru este să nu neglijezi, însă, perioadele de odihnă, pentru că nu vei reuși să faci nimic dacă te surmenezi. Numărul norocos al zilei: 11.

   Capricorn

Apără-te, însă fă-o cu arme legale! Nu trișa și nu îi face pe ceilalți să creadă altceva decât ce este evident. O bătălie se câștigă cu sufletul pus pe tavă și cu argumentele cele mai solide pe care le poți scoate oricând din buzunar. Nicio strategie de război nu se face cu mici păcăleli, pentru că este sortită eșecului din start. Numărul norocos: 9.

Vărsător

Poate că e cam devreme să îți asumi responsabilitatea pentru un copil, dar ia în calcul că timpul trece și mai târziu vei regreta că ai pus cariera pe primul plan. Consultă-te cu partenerul tău de viață atunci când iei o decizie care îți va schimba complet traiectoria. Numărul norocos: 4.

Pești

Descarcă-te exact așa cum simți. Țipă, cere ajutorul în hohote de plâns, dacă numai așa vezi că merge în ziua de azi. Trebuie să atragi atenția pentru ca ceilalți să îți asculte problemele. Simți că trăiești într-o lume amorfă, în care nimănui nu îi mai pasă de nimeni și tu poți oricând să mori fără ca măcar apropiații să fi aflat asta. Numărul norocos: 13.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×