Sfatul zilei de sâmbătă, 12 octombrie. Balanța nu se concentrează și va face greșeli majore

Alexa Serdan   
în Horoscop
11/10/2019, 12:20
Sfatul zilei de sâmbătă, 12 octombrie. Balanța nu se concentrează și va face greșeli majore
Nativii născuți în zodia balanță vor face greșeli de nereparat. Sursa foto: clickpentrufemei.ro

Sfatul zilei pentru 12 octombrie aduce evenimente speciale pentru mai multe zodii printre care se numără taur, rac sau scorpion. Citește în rândurile de mai jos ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte. Vezi care momentele cheie ale zilei de sâmbătă, dar și care sunt aspectele pe care le poți îmbunătăți.

Acesta este sfatul zilei pentru sâmbătă, 12 octombrie

Berbec

O veste s-ar putea să-ți dea planurile peste cap. Mare atenție la compromisurile pe care le faci. Uneori nu aduc nimic bun. Încearcă să te concentrezi pe lucrurile pozitive care îți aduc satisfacții pe termen lung.

Taur

Perioada aceasta vei cheltui toți banii pe care i-ai strâns la saltea. Îți place să faci cadouri și mici atenții, dar fii atent la cheltuielile inutile. Ia o agendă și organizează-ți timpul și prioritățile.

Gemeni

Un prieten îți dă o veste proastă. Păstrează-ți calmul și gestionează situația. Partenerul de viață te cicălește și s-ar putea să iasă câteva discuții aprinse. Spre seară te vei relaxa alături de familie la un film.

Acesta este sfatul zilei pentru sâmbătă, 12 octombrie
Citește sfatul zilei și vezi care sunt evenimentele de care vei avea parte. Sursa foto: avantaje.ro

Rac

Ai o pasiune ascunsă pentru unul dintre colegi. Poate ar fi timpul să-i spui ce simți. Sunt șanse mari să începi o relație amoroasă foarte frumoasă. Gândește-te că vin sărbătorile și ar fi bine să nu te găsească singur.

Leu

Oamenii se strâng în jurul tău ca un ciorchine. Ești o persoană sufletistă și dai sfaturi extraordinare. Prioritizează-ți lucrurile cu adevărat importante. Nu trebuie să te aglomerezi. Mai gândește-te și la persoana ta.

Fecioară

Odihnește-te în acest weekend pentru că ești cu bateriile epuizate. Răsfață-te, mergi la salon, înfrumusețează-te. Se anunță evenimente importante de la care nu poți lipsi. Vei străluci la propriu!

Balanță

Nu ești în apele tale și tot ce faci greșești. Ia o pauză până nu faci ceva iremediabil. Pune-ți ordine în gânduri, renunță la ideile negre și adu lumina în viața ta. Vei găsi soluția cea mia bună cu ajutorul unui prieten.

Scorpion

Ai trecut printr-o răceală care te-a ținut la pat, dar acum începi să te faci bine. Profită de vremea frumoasă, stai la soare și relaxează-te. Poate părea greu, dar stai aproape de casă. Încă nu ești recuperat complet.

Săgetător

Ți se propune o ofertă de muncă de nerefuzat, dar și șefii te pun pe lista promovărilor. Sunt două șanse uriașe, iar decizia nu va fi una ușoară. Nu te grăbi și consultă-te cu partenerul de viață. Alege ce ți se potrivește mai bine.

Capricorn

S-a strâns foarte multă oboseală și ești stresat. S-ar putea să clachezi și să te cerți cu partenerul de viață. Nici la locul de muncă situația nu este prea roz. Caută echilibru între prieteni și serviciu până nu e prea târziu.

Vărsător

Pune banii la ciorap dacă vrei să mergi în vacanță toamna asta. Relația de dragoste este perfectă și nu ai nimic de reproșat partenerului. Traversezi o perioadă liniștită, numai bună pentru odihnă și meditație.

Pești

O sumă de bani va intra în posesia ta. Nu vor sta prea mult în portofel pentru că deja ai planurile făcute. Lucrurile par să se îndrepte în relația de dragoste. Jumătatea ta s-a dat pe brazdă și vei trece la următorul pas.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×