Sfatul zilei de 10 octombrie 2019. Leii și Scorpionii au nevoie de timp și răbdare

Dan Suta  
înHoroscop
09/10/2019, 11:36
Sfatul zilei de 10 octombrie 2019. Leii și Scorpionii au nevoie de timp și răbdare
Sfatul zilei de 10 octombrie 2019 pentru fiecare zodie. Sursa foto: Fine Art America

Citește sfatul zilei de 10 octombrie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Pentru Lei și Scorpioni e o zi decisivă din multe puncte de vedere. Trebuie să se înarmeze cu foarte multă răbdare, căci apar tot felul de obstacole peste care trebuie să treacă demn, cu capul sus.

Sfatul zilei de 10 octombrie 2019 pentru zodia ta

Berbec: Pune în balanță avantajele și dezavantajele acțiunii în care te implici începând din această zi. Trebuie să ai în vedere plusurile și minusurile de la bun început. Numărul norocos al zilei: 5.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Taur: Nu aduce anul ce aduce ceasul! Trăiește clipa indiferent ce îți rezervă viitorul. Trebuie să te concentrezi pe ACUM! Numărul norocos al zilei: 13.

Gemeni: Nu te juca cu focul chiar dacă acum toate lucrurile par puse într-o oarecare ordine. Este momentul să privești și să analizezi totul cu maximă atenție. Numărul norocos al zilei: 11.

sfatul zilei 8 octombrie
Racii trebuie să dea dovadă de mai multă determinare. Sursa foto: Women s Health Magazine

Racii trebuie să lupte mai mult pentru ceea ce vor

Rac: Luptă pentru idealurile tale și nu te lăsa pradă tentațiilor, oricât de mari ar fi ele. E timpul să demonstrezi că ești capabil de mult mai multe lucruri decât credeai până acum. Numărul norocos al zilei: 1.

Leu: Ai nevoie de răbdare sau, vorba aceea, dă-i timpului timp! Nu te precipita, nu lua decizii la nervi și nu te lua la harță cu ceilalți gratuit. Numărul norocos al zilei: 2.

Fecioară: Pune-te în locul celor pe care îi critici ca să înțelegi ce stă la baza comportamentului lor. Ai putea deveni extrem de surprins să afli anumite adevăruri. Numărul norocos al zilei: 7.

Balanță: Nimic nu se compară cu momentele petrecute alături de persoana iubită. Acordă-i mai multă atenție și mai mult timp. Numărul norocos al zilei: 10.

Scorpion: Ai răbdare cu oamenii care nu pot ține ritmul cu tine. Este momentul să demonstrezi mai multă calmitate, mai multă responsabilitate cu oamenii din jur. Numărul norocos al zilei: 9.

Săgetător: Nu uita de unde ai pornit și amintește-ți mereu ce sacrificii ai făcut pentru a ajunge la nivelul la care ești acum. Numărul norocos al zilei: 6.

Capricorn: Orice s-ar întâmpla, e indicat să îți păstrezi optimismul. Lasă negativitatea în urmă și privește în față cu încredere. Numărul norocos al zilei: 8.

Vărsător: Ai parte de tot felul de senzații stranii a căror proveniență îți e greu să o depistezi. Nu intra în paranoia. Numărul norocos al zilei: 19.

Pești: Spune tot ce ai pe suflet și rupe pisica în două pentru totdeauna! Numărul norocos al zilei: 4.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×