Sfatul zilei de miercuri, 29 aprilie 2020. Racul nu are deloc liniște în dragoste

Alexa Serdan   
în Horoscop
28/04/2020, 08:22
Sfatul zilei de miercuri, 29 aprilie 2020. Racul nu are deloc liniște în dragoste
Sfatul zilei de miercuri. 29 aprilie 2020, de la zodie la zodie. Sursa foto: Pinterest.com

Sfatul zilei de miercuri, 29 aprilie 2020, aduce vești bune pentru nativii născuți în zodia Balanță care vor avea parte de noroc, dar nu același lucru se poate spune despre Rac care pare că este urmărit de ghinion în ceea ce privește partea amoroasă. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt evenimentele de care au parte toate cele 12 semne zodiacale.

Așa arată sfatul zilei de miercuri, 29 aprilie, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Ești cu capul în nori și iei numai decizi greșite. Nu te arunca cu capul înainte și sfătuiește-te cu un prieten în care ai încredere înainte de a pune semnătura pe un act foarte important.

Taur

Nimic nu-ți stă în cale și ești în stare să calci pe toate principiile de viață pe care le ai. Gândește-te bine înainte de a face un lucru care nu mai poate fi remediat.

Gemeni

Aștepți cu sufletul la gură o veste de la locul de muncă care ți-ar putea aduce mai mulți bani. S-ar putea să fii dezamăgit, însă nu trebuie să-ți pierzi speranța.

Rac

Discuțiile în contradictoriu și certurile cu partenerul de viață au destabilizat foarte mult relația amoroasă. Vezi care este următorul pas, să nu fie unul greșit și să ajungi din nou singur.

Leu

Ești o piatră tare și nu lași deloc de la tine. S-ar putea să ai de pierdut, mai ales în relația cu jumătatea ta. Ce-ar fii să devii mai îngăduitor cu tine și cu cei din jur?

Fecioară

Pentru tine singurătatea nu este o problemă. Adori să stai înconjurat de cărți, decât de oameni care se dau prieteni. Profită de aceste clipe libere pentru a te redescoperi.

Balanță

Astrele s-au aliniat în favoarea ta și ai parte de noroc pe toate planurile. Profită din plin de această conjunctură și pune în practică toate ideile care îți încolțesc în minte.

Scorpion

Nu mai vezi luminița de la capătul tunelului și asta pentru că ți-ai pierdut încrederea în tine. Nu te da bătut și recapătă forțele care odinioară care te-au ajutat să devii cine ești.

Săgetător

Ești mai îndrăgostit ca niciodată și nu mai vezi nimic în jur, nici măcar micile defecte ale persoanei iubite care înainte te măcinau profund.

Capricorn

Pentru tine totul e o joacă, dar s-ar putea să fii pe piciorul greșit la serviciu. Șefii nu văd prea bine atitudinea ta și s-ar putea să fii chemat la un consiliu de reorganizare.

Vărsător

Imaginația și creativitatea sunt la cote maxime azi. Profită de asta și pune în aplicare ideile pe care le ai de atâta timp în minte. Cine știe, poate câștigi și un ban în plus.

Pești

Nu-ți mai vărsa nervii pe oamenii din jurul tău. Ei nu au nicio vină pentru faptul că nu reușești să avansezi la serviciu. Muncește mai mult și rezultatele se vor vedea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×