Sfatul zilei de 28 aprilie 2020. Gemenii au nevoie de hrană pentru suflet

Bogdan Solomon   
în Horoscop
27/04/2020, 11:05
Sfatul zilei de 28 aprilie 2020. Gemenii au nevoie de hrană pentru suflet
Sfatul zilei de marți, 28 aprilie vine cu vești importante pentru Gemeni. Sursa foto: pixabay.com

FANATIK îți aduce sfatul zilei de marți, 28 aprilie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni. Asta pentru că ai ocazia să te ocupi și de suflet. Nu de alta, dar l-ai cam neglijat în ultima perioadă. Încearcă să privești în interiorul tău și vei vedea că rănile trecutului se vor vindeca pentru totdeauna.

Așa arată sfatul zilei de marți, 28 aprilie

Berbec

Astăzi, segmentul care primește influența cea mai puternică este cel al resurselor materiale obținute prin efort și muncă zilnică. Ești, așadar, într-un moment de reevaluare, de analiză a acțiunilor din ultima vreme, cu scopul de a-ți spori eficiența și beneficiile materiale. Este momentul să explorezi și să pui la treabă talente pe care le-ai abandonat și reprimat. Nu e un moment de acțiune concretă, ci de conștientizare și revelare a unei căi noi. Numărul norocos: 2.

Taur

De ceva vreme, planetele prezente în zodia ta te îndeamnă să te concentrezi asupra propriilor nevoi, aspirații și interese. Ești într-un moment important al vieții tale, simți că e necesară o schimbare substanțială de direcție, ai nevoie de puncte de reper noi. Acum, cu atât mai mult, ești nevoit să te observi, să revezi fragmente din trecut și să fii receptiv pentru a vedea și îmbrățișa noile posibilități de evoluție și dezvoltare care se ivesc. Alegerile pe care le vei face în următoarele zile vor viza atitudinea, convingerile, percepția, stilul de viață, abordarea diferită a unor relații. Numărul norocos: 11.

Gemeni

Ești invitat să te ocupi de sufletul tău. Astăzi, planetele, îndeamnă la discreție, introspecție, atenție acordată emoțiilor reprimate și dorințelor înăbușite. În această zi, poți avea revelații prețioase, poți vindeca răni vechi, dacă îți oferi intimitatea de care ai nevoie și ești dispus să privești către interior, având credința că acolo se află cauza tuturor lucrurilor și rezultatelor prezente în viața ta. Cu alte cuvinte, e timpul să încetezi să te victimizezi și să regăsești puterea interioară de a genera schimbările dorite. Numărul norocos: 8.

Rac

Totul pare să aibă legătură, în această perioadă, cu relațiile, grupurile, cluburile, asociațiile sau proiectele care se cer triate. Dacă ești atent la experiențele zilelor anterioare, la mesajele primite, dar mai ales la ceea ce simți legat de toate acestea, vei ști foarte clar cu cine să mergi mai departe, cu cine să te aliezi și pe cine să lași în urmă. Poate și unele idei este necesar să fie lăsate deoparte, pentru a urma o direcție mai clară și adecvată. Reapar oameni din trecut, se reiterează idei și proiecte mai vechi, însă într-o lumină nouă. Nu este momentul să iei decizii ferme, să dai răspunsuri finale sau să acționezi, ci deocamdată e de ajuns să fii prezent și atent la ceea ce simți. Numărul norocos: 3.

Leu

Zona carierei primește o infuzie energetică puternică, de la numeroasele planete aflate acum în zodia ta. Probabil te afli într-un moment de cotitură din acest punct de vedere și, chiar dacă nu-ți este încă foarte clar ce direcție, formă sau ce cale vei îmbrățișa, ai răbdare și așteaptă să ți se arate. Este bine de știut că orice experiență este valoroasă acum, orice mesaj care ajunge la tine are un rol important și orice propunere merită luată în seamă. Începând de astăzi, în zona prieteniilor și relațiilor sociale urmează o perioadă în care te vei expune mai mult și vei accesa mai ușor oportunități, oameni, informații. Numărul norocos: 13.

Fecioară

Pentru tine, ultima perioadă a fost una de învățare, asimilare, evoluție în toate sensurile, dar mai ales în sens spiritual și profesional. Acum, toată cunoașterea acumulată începe să se cristalizeze, pentru a putea fi folosită la modul concret și practic. Astăzi, de exemplu, poți înțelege ce e necesar să mai înveți, dar și ce convingeri este nevoie să schimbi, pentru a obține rezultate palpabile. În zona carierei, planetele îți vor fi facilita unele demersuri profesionale, îți va îndulci relațiile cu șefii și cu autoritățile și va aduce mici ocazii de ascensiune și recunoaștere. Numărul norocos: 7.

Balanță

Lecția cea mai valoroasă a acestei zile este aceea a receptivității și acceptării. Chiar dacă tinzi, de regulă, să te bazezi numai pe tine și pe ceea ce poți tu face, de data aceasta este nevoie să înveți să primești sprijin, daruri, favoruri. Această lecție îți apare sub diverse forme și experiențe, iar dacă ești atent, vei vedea binecuvântările din ele. Pe de altă parte, te simți ca într-o intersecție, pe punctul de a alege direcția de mers, în ceea ce privește unele asocieri și parteneriate. Pe de altă parte, universul te va susține în demersurile tale juridice sau cele legate de călătorii și străinătate. Numărul norocos: 15.

Scorpion

Gândul care te frecventează cel mai des, s-ar putea să fie “am mai văzut filmul ăsta”. Vrei, nu vrei, te reîntâlnești cu oameni și situații din trecut, revezi fragmente din viața de până acum, tocmai pentru a căpăta o perspectivă nouă, îmbogățită, asupra situației curente. Relațiile și oamenii cu care interacționezi sunt oglinzile fidele, în care poți vedea ce e de schimbat sau de păstrat. Atenție, însă, la tendința de a te privi prin filtrele altora. Tu nu ești cum te văd alții, ci cum te vezi tu prin ceea ce îți arată ei. Și nu uita, mai mult ca oricând, acum, vei avea acces la beneficii materiale și informații foarte prețioase. Numărul norocos: 10.

Săgetător

Astăzi, „alaiul” de planete va avea o influență sporită în zona muncii, a responsabilităților zilnice, a sănătății și a stilului de viață în general. Astfel, vei trece printr-o perioadă de schimbare a priorităților, de reașezare a valorilor. Este posibil să te reîntâlnești cu situații vechi, cu contexte profesionale repetitive și cu colaboratori din trecut. Acolo unde lucrurile au fost prea mult timp tărăgănate sau au înaintat cu greu, acum este nevoie să se producă o schimbare. Dacă nu îți este clară încă direcția nouă, nu-i nimic, doar așteaptă să ți se reveleze. Este posibil să apară oportunități de colaborare noi și o armonizare a relațiilor, de aici încolo. Numărul norocos: 12.

Capricorn

În cazul tău, schimbările inerente ale acestei perioade vizează relația sentimentală, creativitatea, relația cu copiii și cu persoanele tinere în general. Este un moment de revizuire a relației afective, de trecere într-o nouă etapă, cu o nouă abordare și o atitudine ceva mai practică. De asemenea, e timpul să triezi niște proiecte, să le păstrezi doar pe cele care te bucură și te stimulează la nivel creativ. Numărul norocos: 6.

Vărsător

Este posibil ca revelațiile cele mai prețioase ale acestei zile să fie legate de familie și de o abordare neconstructivă și nepractică, în care ai persistat multă vreme, vizavi de aceasta. Prin reevaluarea și vindecarea unor experiențe din trecut, poate chiar din vremea copilăriei, ai ocazia de a transforma relațiile de familie prezente. Și, cel mai important, ai oportunitatea de a te împăca cu alegerile tale de până acum și a te detașa de anumite convingeri rigide, eliberându-te și lăsând loc pentru alegeri mult mai practice și benefice pentru toată lumea. Numărul norocos: 1.

Pești

E timpul să spui ce ai de spus, să-ți susții cauza și să te manifești în mod autentic. Dacă până acum ai ascuns informații, ți-ai reprimat intențiile și ți-ai înghițit cuvintele, în anumite relații, e timpul să transformi ceva în comunicarea și relaționarea cu ceilalți. De capacitatea de a te deschide și a comunica direct și concis depinde succesul unor proiecte. Mai exact, acum e nevoie de claritate, deschidere și simț practic. În plus, e în avantajul tău să îmbrățișezi noile posibilități de învățare și creștere care apar, și să fii atent la mesajele primite prin intermediul anturajului apropiat. Numărul norocos: 14

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×