Sfatul zilei de miercuri, 26 februarie 2020. Leul tratează lucrurile cu indiferență

Alexa Serdan   
în Horoscop
25/02/2020, 12:38
Sfatul zilei de miercuri, 26 februarie 2020. Leul tratează lucrurile cu indiferență
Sfatul zilei pentru miercuri, 26 februarie, pentru cele 12 semne zodiacale. Sursa foto: Pinterest.com

Sfatul zilei pentru miercuri, 26 februarie 2020, aduce vești extraordinare pentru mai multe semne zodiacale printre care se numără Gemeni, Balanță sau Vărsător. Citește în rândurile de mai jos ce se întâmpă cu fiecare zodie în parte și care sunt veștile pe care le primesc de la astre.

Acesta este sfatul zilei de miercuri, 26 februarie, de la zodie la zodie

Berbec

Nu spune hop până nu treci pârleazul. Înainte de a lua o decizie concretă analizează situația și inspiră profund. Nu te gândi la noi începuturi înainte de a închide vechea carte. Care este graba?

Taur

Câteodată ești nevoit să faci anumite compromisuri, iar acum trebuie să restabilești echilibrul. Unele decizii luate în grabă ți-ar putea destabiliza viața și chiar nu este cazul în momentul de față.

Gemeni

Dragobetele a trecut, dar iubirea continuă să plutească în aer. Partenerul de viață te copleșește cu surprize plăcute și momente de tandrețe cărora le plătești cu aceeași monedă. Totul este roz azi!

Rac

Îți este tot mai greu să ții pasul cu cei din jur. Nu trebuie să fii pe aceeași treaptă cu ei. Uneori a fi mai jos nu este neapărat un lucru rău. Încearcă să domolești ritmul alert al vieții și renunță la așteptările uriașe.

Leu

Ești tot mai indiferent și detașat de problemele celorlalți. Ai și tu grijile tale, dar astăzi nu vrei să le iei în calcul. Apelează la farmecul personal și zâmbește-le oamenilor cu care intri în contact.

Fecioară

Nostalgia pune stăpânire pe tine, iar personalitatea ta jucăușă este grav afectată. Ai nevoie urgentă de umărul unui prieten drag pe care să plângi și alături de care să depeni amintiri din trecut.

Balanță

Ești cel mai bun prieten al muzelor și imaginația este la cote maxime. Înarmează-te cu pix și foaie și pune mâna să așterni toate gândurile care-ți trec prin minte. Visele ies la suprafață azi.

Scorpion

Adori confortul și te implici în redecorarea locuinței. Îți pui amprenta în spațiul personal și adaugi o notă nouă care să te caracterizeze. Ai foarte multe idei și legat de renovarea de la locul de muncă.

Săgetător

Nu mai apleca urechea la zvonurile și bârfele pe care le auzi în jurul tău. Știi cine ești și nu ai nevoie de nicio confirmare. Nimeni și nimic nu-ți poate lua buna dispoziție și zâmbetul de pe buze.

Capricorn

Ții prea multe în adâncul sufletului tău și nu e deloc bine. Eliberează-te de stres și oboseală și vei vedea lumina de la capătul tunelului. Exprimă-te liber și spune tot ceea ce gândești.

Vărsător

Ai o lumină sclipitoare deasupra ta care atrage tot felul de oameni. Reușești să strângi în jurul tău persoane care sunt pe aceeași lungime de undă cu tine. Ești de admirat și un exemplu demn de urmat.

Pești

Cauți răspunsuri la zeci de întrebări, dar nu reușești să le găsești singur. Nu este exclus să te înscri la cursuri noi sau să-ți schimbi job-ul. Întreabă-i pe ceilalți cum reușesc să facă față provocărilor zilnice.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×