Sfatul zilei de miercuri, 13 mai 2020. Capricornii trebuie să facă o alegere importantă

Dan Suta   
în Horoscop
12/05/2020, 07:28
Sfatul zilei de miercuri, 13 mai 2020. Capricornii trebuie să facă o alegere importantă
Sfatul zilei de 13 mai 2020. Sursa foto: pixabay.com

Citește sfatul zilei de miercuri, 13 mai 2020 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Capricornii nu mai pot amâna anumite decizii și trebuie să dea dovadă de maturitate în luarea lor.

Sfatul zilei de 13 mai pentru zodia ta

Berbec: Pune-te serios pe treabă dacă vrei să ai rezultate din timp. Vorba multă, sărăcia omului. Numărul norocos al zilei: 5.

Sfatul zilei de 13 mai pentru Taur: Nu pleca de la concepții greșite în bătălia pe care o vei susține astăzi. Numărul norocos: 8.

Gemeni: Deschide-ți sufletul în fața persoanelor dragi și spune ce te apasă. E timpul să nu mai lași loc de interpretări, să îți asumi și tristețile. Numărul norocos al zilei: 6.

Rac: Nu te plânge de lucrurile pe care nu ai reușit să le rezolvi la momentul oportun câtă vreme în tine mai stă să mai poți schimba ceva. Numărul norocos: 3.

Scorpionii trebuie să țină cont de intuiția lor

Leu: Dă cu pumnul în masă dacă asta e soluția care ți-a mai rămas pentru a-ți impune punctul de vedere. Numărul norocos: 13.

Sfatul zilei de 13 mai pentru Fecioară: Încearcă să folosești un ton mai amabil, să fii mai blând cu oamenii din jurul tău. Numărul norocos al zilei: 11.

Balanță: Dacă tot faci schimbări prin casă, nu lăsa lucrurile grele la final. Numărul norocos al zilei: 10.

Scorpion: Ești o persoană intuitivă și știi foarte bine asta. Nu ignora simțurile. Numărul norocos al zilei: 9.

Săgetător: Primești o veste bună din străinătate, așa că pregătește-te pentru o schimbare numai bună pe care o meritai în viața ta. Numărul norocos al zilei: 1.

Sfatul zilei de 13 mai pentru Capricorn: Lasă problemele la o parte și fă acea alegere vitală căci în această zi astrele sunt de partea ta. Numărul norocos: 4.

Vărsător: Treci cu vederea certurile din jurul tău și axează-te pe lucrurile esențiale. Numărul norocos al zilei: 2.

Pești: Nu căuta nod în papură colegilor de la muncă sau persoanelor din familie. Dacă ai ceva împotriva cuiva,. fii sincer și spune-o. Numărul norocos al zilei: 15.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×