De ce îi adorăm pe cei născuți în zodia Săgetător. Cele 3 motive principale

Stefania Băcanu   
în Horoscop
16/04/2020, 19:13
De ce îi adorăm pe cei născuți în zodia Săgetător. Cele 3 motive principale
De ce îi adorăm pe cei născuți în zodia Săgetător. Sursa foto: femeia.ro

Trei motive pentru care Săgetătorul este o zodie specială, adorată de cei mai mulți dintre noi. Nativii au o energie uimitoare, sunt creativi, spontani și, parcă, nu obosesc niciodată.

Zodia Săgetător, trei motive pentru care o adorăm

Semn masculin, de foc, Săgetătorul  este guvernat de planeta Jupiter, în timp ce Saturn, Mercur și Neptun sunt doar în trecere prin zodia lor. Sunt recunoscute pentru dorința lor de a descoperi cât mai multe lucruri, de a călători în locuri noi și de a trăi experiențe diferite. Nativii sunt determinați și curajoși.

Persoanele născute în zodia Săgetător sunt foarte active, parcă nu obosesc niciodată. Au o curiozitate și energie debordante. Buni comunicatori și cu argumente foarte bine justificate, săgetătorii au un sistem de valori bine pus la punct. Nu au interese ascunse, ajută necondiționat și sunt mereu acolo când ai nevoie de ei.

Au calități de lider

Nativii Săgetător sunt foarte inteligenți, tocmai de aceea, de cele mai multe ori, sunt îndemnați spre conducere. Au calități de lider. Sunt foarte bine organizați, iau decizii corecte, chiar și în cele mai tensionate momente.

Printre trăsăturile care îl caracterizează se numără pozitivitatea, adaptabilitatea, munca și sinceritatea. Are vederi largi şi este un mare iubitor de libertate. În relaţiile sale dă dovadă de multă înţelegere şi de o privire filozofică asupra lumii.

Nativul Săgetător este un foarte bun dialectician. Arcaşul ştie să ţintească cu argumentele sale printr-un loc lăsat descoperit de armura demonstraţiilor adversarului.

Are capacitatea de a judeca logic, de a asimila datele problemei cu care este confruntat şi de a sintetiza conceptele. Nativul îşi va găsi, poate, idealul într-o credinţă, filozofie, într-o formă de spiritualizare,  într-un mod de viaţă legat de meditaţie, de reflectare, deoarece are o gândire deschisă. Aceasta fiind una dintre calitățile deosebite ale Săgetatorului!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×