Cărțile Lenormand îți descifrează viitorul. Află ce te așteaptă în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut

Stefania Băcanu   
în Horoscop
03/04/2020, 19:35
Cărțile Lenormand îți descifrează viitorul. Află ce te așteaptă în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut
cartile află viitorul sursa: pixabay.com

Spune-mi în ce zodie ești, ca să îți spun ce te așteaptă! Asta transmit cărțile Lenormand, cu ajutorul cărora îți poți afla viitorul. Deși sunt diferite de cele de Tarot, etalarea este asemănătoare.

Berbecul  sau Cavalerul are o nouă șansă în dragoste

Cartea Cavalerului reprezintă schimbare și, în general, are loc în planul personal. Cavalerul este plin de energie și gata să treacă peste orice obstacol, ceea ce te va face și pe tine determinat în atingerea scopurilor. Nu va fi ușor, dar la capătul drumului te așteaptă o mare realizare. Optimismul te va însoți pretutindeni și vei avea o nouă șansă și oportunitate în dragoste.

 

Taur – Copacul

Copacul reprezintă legăturile karmice din vieșile anterioare și chiar găsirea sufletului pereche. Pentru nativii care se află într-o relație de lungă durată, Copacul aduce rutină, pierderea romantismului și plafonarea relației, ceea ce va duce, poate, la un sfârșit dureros. În același timp, Copacul reprezintă un nou început, poate readuce o persoană din trecut, cu condiția să închei capitolele din prezent.

Zosiac mozaic. Zippori National park, Israel
Zodiac mosaic on the synagogue floor in Zippori National Park, Galilee, Israel. This is a Mishnaic-period city with an abundance of mosaics., Image: 370320786, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PHOTOSTOCK-ISRAEL / Sciencephoto / Profimedia

Gemeni – Buchetul de flori

Buchetul aduce întotdeauna vești bune. Această carte arată că nativul va trece printr-o transformare profundă și va ieși învingător la capătul acesteia. De asemenea, Buchetul arată că cei născuți în Gemeni vor găsi în ei puterea să se detașeze de lucrurile inutile sau nocive din viețile lor și se pot pregăti de o perioadă favorabilă pe toate planurile, inclusiv în dragoste. În egală măsură, Buchetul prevestește o veste bună venită de foarte departe.

Racul este pruncul ce trebuie să-și ia inima în dinți și să intre într-o nouă etapă

Nativii Rac sunt bine conectați la energia de familie, tocmai de aceea, Pruncul este cartea lor reprezentativă care le transmite bucurie și echilibru emoțional. nicio altă carte nu este mai reprezentativă pentru ei decât Pruncul. De asemenea, nativii rac sunt sfătuiți să aibă curaj să intre într-o nouă etapă din viața lor atât pe plan personal, cât și profesional.  Pe de altă parte, racii vor fi tentați să ia decizii bruște, care le-ar putea fi fatale.

astrologie
Image: 14371783, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Michael Röder / Panthermedia / Profimedia

Leu – Luceafărul

Nativii din zodia Leu au o reputație bună la locul de muncă, sunt priviți bine de către colegi. Cartea Luceafărul arată că ușor, ușor, leii devin indispensabili la locul de muncă, iar pe plan personal pot apăarea noi oportunități, cu vești bune. Pentru cei singuri, este o perioadă foarte bună să pună punct și să o ia de la capăt, iar pentru cei care sunt deja într-o relație, este vremea deciziilor cu privire la viitor.

Fecioara – Răscurcea

În cărțile Lenormand, Răscrucea arată că nativii Fecioară sunt stăpâni pe sine, dar este timpul să se decidă asupra drumului pe care îl vor.  În dragoste, poate însemna duplicitate. Nu știu ce sau pe cine să aleagă. Poate fi vorba de un nou început sau o relație veche ajună în impas la care, totuși, nu pot renunța.

Balanța – Inima

Inima indică lucruri minunate pe plan amoros pentru Balanțe. Inima simbolizează dragostea în toate formele ei și sub toate aspectele. Tocmai de perioada următoare va fi plină de iubire, de afcețiune și de romantism pentru cei născuți în zodia Balanță. Fie că vorbim de dragostea venită din sânul familiei, fie că vorbim de atenție din partea partenerilor.

Scorpion – Verigheta

Pentru nativii din Scorpioni, Verigheta înseamnă promisiuni împlinite, contracte semnate, planuri duse la capăt, responsabilități, și chiar logodnă sau căsătorie. Există, însă, și avertizări. Se vor simți contrânși, obligați să aleagă în ce direcție să meargă. Au de luat decizii importante, dar sunt nehotărâți și se învârt în cerc. Ca să scape de această rutină, sunt sfătuiți să iasă din zona de confort și să privească detașat și rațional.

Săgetător – Ceaslovul

Săgetătorilor li se transmite că este momentul să fie foarte sinceri cu ei și să lucreze în continuare la echilibrul lor interior. Este perioada propice pentru meditații, introspecții și planuri pe hârtie. Pe de cealaltă parte, Ceaslovul scoate la iveală secrete frumoase, surprize din partea partenerilor, a prietenilor și chiar declarații de dragoste neașteptate.

Zodia Capricorn
Image: 101690014, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Science Photo Library / Sciencephoto / Profimedia

Capricorn – Soarele

Soarele prevestește succes pe toate planurile.  Astfel, pe Capricorn îl așteaptă o perioadă minunată, ănfloritoare, pplină de speranță, de romantism, obstacole doborâte și trasarea noilor obiective. Se întrevede chiar și o nouă poveste de dragoste, plină de pasiune, cu suișuri, coborâșuri și tumult emoțional. Să aibă grijă aici, pentru că s-ar putea să nu le fie deloc comodă această situație scăpată de sub control.

Vărsător – Cheia

Cheia este unul dintre cele mai bune simboluri ale sistemului Lenormand. Această carte se referă la mistere, la tălmăcirea lor, împlinirea destinului, liberate, conștientizare și succes. Nativii Vărsător ar putea cunoaște o persoană extrem de importantă care le va da viața peste cap, dar, în același timp, le poate schimba cursul vieții. Cheia mai poate însemna și potențarea celui de-al șaselea simț.

Pești – Ancora

Ancora, care reprezintă cartea nativilor Pești, înseamnă rezistență, stabilitate și echilibru. Asta va primi nativul Pești în perioada următoare, practic, exact ce au nevoie. Statornicie și liniște pentru a-și putea duce planurile la bun sfârșit. Ancora subliniează succesul profesional, iar cei singuri pot întâlni un partener serios și loial.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×